Wpis z mikrobloga

@Fabriczo: Z P81 i Peją było podobnie. Tyle że wtedy to były jakieś nazwiska w czołówce, a teraz w epoce tych Bambi, Young Multich, Mat i innych gimbograjków, nikt nie pamięta o żadnym Tede ani Mesie, więc ten beef będzie grzał jakieś wąskie grono emerytów, o ile w ogóle xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Fabriczo: nie no wiadomo, że obaj panowie więcej mogą zyskać niż stracić na beefie, ale nie zapominajmy chronologii. Mes przez wiele ostatnich wystąpień wbija szpile i jedzie nawet po young leosi. dobrze, że tede odpowiedział a mes jest najmniej na to obrażony
  • Odpowiedz
@Fabriczo: Jak mu niby podupada? xdd Pracuje sobie na etacie u Stanowskiego, gra masę koncertów

nikt nie pamięta o żadnym Tede ani Mesie

@Makavlani: co xdd
klip wypuszczony o północy, ponad 115k wyświetleń. Myślę, że trochę osób będzie grzał, problem taki, że Tede pierwszym dissem właściwie zamknął beef.
  • Odpowiedz
@Makavlani: a co Ty poklasku u kolegi szukasz xdddd

No mało kto słucha tych nowych rzeczy, ja sam nie słuchałem nowej płyty, ale przecież ludzie ciągle słuchają jego starszych rzeczy, a na koncerty przychodzi sporo osób.

Nie wiem, moim zdaniem sporo osób ten beef zaciekawi, jeśli się z tego zrobi beef. A, że po części robi to dla hajsu/rozgłosu no to wiadomo, ale nie wiem czy to coś złego.
  • Odpowiedz
@artemus_aweh: słabe to strasznie, ale tede już z 10 lat męczy tylko ucho tym skrzeczeniem, chociaż i tak chyba wole jego niż te pozerskie bucowate ścierwo jakim jest mes xd
  • Odpowiedz
@Makavlani: To jest Twoje zdanie, moje jest inne, zwłaszcza jak sobie odpaliłem geniusa.

No spoko, ale Tede nagrał na niego dissa, bo Mes się do niego przyfaflunił, a nie dla, nomen omen, czystego sportu. To chyba dobrze, że raper odpowiada w ten sposób, a nie jakieś storki na insta, czy w ogóle nic, bo mogłoby mu się to nie opłacać - fani często słuchają obu, więc będą wybierać strony.
  • Odpowiedz
@Makavlani: oczywiście że dobrze mówisz. Każdy ma obecnie w dupie tego łaka. Chłop kiedyś robił po kilka milionów pod numerami a teraz ma problem przebić 100k xd
  • Odpowiedz
@Fabriczo: Taki peak miał chyba jak była ta cała Vanillahaj$ to wtedy był królem gimbazy, potem to zaczęło powoli pikować i teraz to ma tyle wyświetleń co miał w okresie tej całej "infamii", jak to on lubi często mówić. Rychu nieźle mu psychę zrył xD
  • Odpowiedz