Aktywne Wpisy
wykopany-ziemniak +270
mateo2111 +24
Czemu wśród Polaków jest ciągła narracja, że prawo jazdy i własny samochód to jest rzecz pierwszej potrzeby i jak ktoś tego nie posiada, to jest zrównywany z jakimś inwalidą. W pełni się zgadzam, że samochód to jest ważna rzecz i warto ją mieć, ale jeśli nie mieszkasz na jakiejś zabitej dechami wsi, to nie jest ona niezbędna. Sam pochodzę z mniejszej miejscowości, gdzie bez samochodu faktycznie jest ciężko, ale teraz od 5

wjazd w mesa, nawet winiemu się dostało, jest hip hop
#rap #polskirap #hiphop #tede #tentypmes
@Makavlani: co xdd
klip wypuszczony o północy, ponad 115k wyświetleń. Myślę, że trochę osób będzie grzał, problem taki, że Tede pierwszym dissem właściwie zamknął beef.
No mało kto słucha tych nowych rzeczy, ja sam nie słuchałem nowej płyty, ale przecież ludzie ciągle słuchają jego starszych rzeczy, a na koncerty przychodzi sporo osób.
Nie wiem, moim zdaniem sporo osób ten beef zaciekawi, jeśli się z tego zrobi beef. A, że po części robi to dla hajsu/rozgłosu no to wiadomo, ale nie wiem czy to coś złego.
@Makavlani: p---------e, jeśli młody słuchacz nie zna tedego i mesa to po prostu nie jest to słuchacz rapu
No spoko, ale Tede nagrał na niego dissa, bo Mes się do niego przyfaflunił, a nie dla, nomen omen, czystego sportu. To chyba dobrze, że raper odpowiada w ten sposób, a nie jakieś storki na insta, czy w ogóle nic, bo mogłoby mu się to nie opłacać - fani często słuchają obu, więc będą wybierać strony.
źródło: Clipboard_08-16-2025_01
Pobierz