Wpis z mikrobloga

@Cztero0404: aż mi się przypomniało jak kiedyś kiszaka powiedział o zawieszeniu niewiary to przez tydzień we wszystkich dyskusjach na Twitterze i w komentarzach na YT kiszakowcy pisali dosłownie wszędzie o zawieszeniu niewiary zawsze wywyższając się że oni wiedzą co to i jakby to była jakaś jakaś wiedzą tajemna xD
  • Odpowiedz
  • 0
@Leniek: Mi również bardzo wiele rzeczy się nie podoba, ale ogólnie bawi mnie niesamowicie ta cała wojna z lewactwem. Prawda jest taka, że gdyby pewne osoby nie mówiły chociażby w swoich filmach na youtube iż coś jest problemem to większość ich widowni nie wiedziałby, że to coś jest problemem nawet. Niech absolutnie nikt im nie mówi, że pierwsza parada równości w Los Angeles odbyła się w 1970 roku lub, że
Cztero0404 - @Leniek: Mi również bardzo wiele rzeczy się nie podoba, ale ogólnie bawi...

źródło: Opera Zrzut ekranu_2025-07-24_145418_www.google.com

Pobierz
Cztero0404 - @Leniek: Mi również bardzo wiele rzeczy się nie podoba, ale ogólnie bawi...
  • Odpowiedz
@Cztero0404: tak samo błędnie ci ludzie używają terminu "okno Overtona" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zupełnie jak u Bartosiaka. Brak wiedzy i wys*ywy z czterech liter łatane używaniem "mądrych" terminów których przeciętny widz nie zna, więc nie zweryfikuje, że są używane błędnie. A potem powtarzają to jak papugi ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
  • 2
tak samo błędnie ci ludzie używają terminu "okno Overtona" ( ͡° ͜ʖ ͡°) Zupełnie jak u Bartosiaka. Brak wiedzy i wys*ywy z czterech liter łatane używaniem "mądrych" terminów których przeciętny widz nie zna, więc nie zweryfikuje, że są używane błędnie. A potem powtarzają to jak papugi

@Antosh: Główny problem jest taki, że jeśli zwrócisz uwagę na sposób w jakim głosem próbuje mówić ich widownia chociażby nawet
  • Odpowiedz