Wpis z mikrobloga

Ja na miejscu tego rolnika bym sobie na środku postawił domek z taką dużą działeczką, stawem, basenem, drzewkami i żeby polak w chowie klatkowym miał zły humor za każdym razem jak spojrzy przez okno i zobaczy, że pies sąsiada ma większy kojec niż jego apartament ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
Ja na miejscu tego rolnika bym sobie na środku postawił domek z taką dużą działeczką, stawem, basenem, drzewkami i żeby polak w chowie klatkowym miał zły humor za każdym razem jak spojrzy przez okno i zobaczy, że pies sąsiada ma większy kojec niż jego apartament ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@markhausen: No super się mieszka jak masz wysokie bloki wokół.
  • Odpowiedz
@markhausen: Bo nigdy nie dysponowałeś ani nie będziesz dysponował taką działką czy pieniędzmi. Same zagospodarowanie działki o którym piszesz to jest parę baniek, utrzymanie takiego wielkiego ogrodu w jakimś sensownym stanie to jest robota na pełen etat albo zatrudnienie ogrodnika na za parę tysi miesięcznie. Nie wiem gdzie ten grunt leży ale tam na oko jest z półtora hektara ziemi. To może być warte strzelam od 7 milionów w górę
  • Odpowiedz
@AntekSrantek: Czytałem badania, że właśnie internet i komentarze w sieci przyciągają sporo psychopatów, że reprezentacja psychopatów w komentowaniu jest sporo większa niż odsetek takich ludzi w społeczeństwie. Trolling jest ulubioną aktywnością zaburzonych osób w sieci.
  • Odpowiedz
@okoboji: ja bym wolał mieć takie pole pod blokiem, przynajmniej trochę przestrzeni. a tak to pan deweloper kupi i bym miał widok na balkon sąsiada co najwyżej XD
  • Odpowiedz