Aktywne Wpisy

maniel +256
mirki, *rwa mać, *ujnia z grzybnią, żonka dała się oszukać na blika, rano zbombardowali ją telefonami z warszawskich numerów, Provident Polska że niby coś z kartą wyciekło, pieniądze są w niebezpieczeństwie, trzeba przelać na inne konto, potem dzwoni policja, sam komendant, że to prawda, pismo o wszczęciu postępowania przychodzi na whatsapa, komendant nawet zadzwonił na kamerkę, nawinął makaron na uszy, cały czas siedział na linii, żona zbaraniała bo strach, ważny pośpiech itp,
źródło: image
Pobierz
gobi12 +1008
W weekend chwaliłem się zbiorami i zapowiadałem małe #rozdajo pakietu różnych odmian papryczek chili.
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
Więc jest. W losowaniu można wygrać taki pakiet jak na zdjęciu. W środku jest kilkanaście odmian papryczek i każdej odmiany są 2-4 sztuki.
Losowanie spośród plusujących ten wpis. Wysyłka paczkomatem na mój koszt.
--
źródło: temp_file3117948580682261444
Pobierz

Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Standard czyli Chad, tylko na takiego spojrzy
Dla takiej witaminki każdy jest byle kim kto jest poniżej twarzowej 8/10 i tu nie ma żadnego znaczenia za kogo sie uważasz jak nie spełniasz tego minimalnego wymogu to jesteś u takiej skreślony na starcie ( ͡° ͜ʖ ͡°) ¯_(ツ)_/¯
źródło: temp_file1237708240134033563
Pobierz@WiecznySingielprzed30:
ale o to chodzi że ona żyje w świecie swoich kryteriów, a ja w swoich.
oczywiście że jestem dla