Wpis z mikrobloga

Najgorsze jest jak masz tak jak ja, że nawet jak wiesz w co inwestować kasę, ale zarabiasz w okolicach minimum egzystencjalnego to możesz sobie tymi inwestycjami dupę podetrzeć.

Ja z kolegami mamy fajny zwrot, ale tylko procentowo. Kwotowo jest do d--y. Żeby coś zdziałać to kapitał na start musiałby być przesunięty o jedno zero.

Albo trafić w jakieś g---o które spekulacyjnie urośnie o 10 tysięcy procent, ale to się prawie nigdy nie udaje.

Nawet z tych j------h CFD to niby jakiś tam zysk mam. No, ale jak leciało to była rzeźnia i rozpaczliwe bronienie się, a jak rośnie to też wcale nie tak fajnie, bo swapy zeżarły już sporo zysku, tu spreadzik jeszcze, a tu jeden ci zdechnie i popsuje zwrot i tak to jest.

Marne to życie.

#gielda #kryptowaluty #inwestowanie #xtb #meczennicyxtb #cfd
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

Ja z kolegami mamy fajny zwrot, ale tylko procentowo. Kwotowo jest do d--y. Żeby coś zdziałać to kapitał na start musiałby być przesunięty o jedno zero.

@MakiawelicznyAltruista: ale skoro jesteś tak pewny swoich znakomitych umiejętności traderskich, to co za problem

weź sobie jakąś pożyczkę nawet z RRSO u bociana czy innego pelikana 80% i przecież jak się znasz to zrobisz x10 na krypto i spłacisz
  • Odpowiedz