Aktywne Wpisy

dominges08 +78
Jak @Pan_Szeryf pokazał metamorfoze swojego podopiecznego (siebie) to ja też pokażę mojego (mnie)
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
Te dwa zdjęcia dzieli około 6,5 roku i 38 kg wagi (na lewym 61 kg, na prawym 99 kg) wzrost 182 cm
Na moment dzisiejszy jeszcze pozostaje naturalem.
#mikrokoksy #mirkokoksy #silownia #pokazforme
źródło: miniintruder
Pobierz
1-1-1-1 +203
źródło: Przechwytywanie
Pobierz

Niestety zmieniłem teraz telefon na taki z androidem 15 i niestety aplikacja nie działa. To znaczy aplikacja instaluje się z pliku APK ale kiedy ją uruchamiam, to włącza się na 1 sekundę i wyłącza się. Dawno temu zniknęła też z GOOGLE PLAY, więc nie ma raczej szans na nowszą wersję. Czy jest jakaś możliwość, żeby zmienić coś w tej aplikacji, żeby działała na androidzie 15?
#programowanie #androiddev #android
też mnie to złości bo skrobię swoją gierkę na andku i moim marzeniem było aby działała na każdym możliwym urządzeniu, ale od któregoś API chyba zrobili że już w dół nie działają
ale 100% pewności nie mam
Da się. Z resztą całkiem możliwe że niemiec nie włączył obfuskacji kodu. Otwórz apk np. 7-zipem i poszperaj w zawartości. Jeżeli nie będziesz widział jedno, albo kilkuliterowych nazw, to tym lepiej.
źródło: obraz
PobierzKomentarz usunięty przez autora
źródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierzźródło: obraz
Pobierz