Wpis z mikrobloga

tu chodzi o to, żeby kraść publiczną kasę. I już się nawet z tym nie kryją, powołując tak bezczelne stanowiska.

@marv0oo: może też chodzić o to, żeby ktoś ogarniał spójność działań czterech bardzo różnych partii które kontrolują różne resorty.

Zdajesz sobie sprawę, że na przykład w obszarze rolnictwa i środodwiska musimy trzymać wspólną UZGODNIONĄ linię, a resortami zarządzają różne ekipy, z róznymi priorytetami?

Nie pomyślałeś że ta nominacja mogła być
  • Odpowiedz
@marv0oo: coraz to ciekawsze ministerstwa wymyślają. Może niedługo doczekamy się ministra od zdrowia, szczęścia i pomyślności?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@szybki-bill1 Ten ktoś to PREMIER i to wynika z konstytucji xD Premier jest PREZESEM RADY MINISTRÓW, sama konstytucja mówi, że to premier nadzoruje ministrów, nie inny minister. Potrzebna do czego? Żeby Tusk mógł jeszcze bardziej nic nie robić? xD
  • Odpowiedz
@marv0oo: kpisz? Po porazce w prezydenckich Batyr z calym pisem zaatakuja, by wygrac kolejnde parlamentarne.
Tusk wreszcie robi to co powinien juz wczesniej - bierze sie za walke z wrogiem, z pozycji przywodcy koalicji.
  • Odpowiedz
@marv0oo: dla nieświadomych: autor tego wpisu to pisowski bot i tak sobie komentują razem z kolegami z PiS

co niby Maciej Berek robił źle? chetnie poslucham zamiast tusk zły tusk zły tusk zły, dejcie mnie kaczora
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@row_marsjanski Jeśli trzeba to tak - dokładnie to ma robić. Bo to jest jego zasrany obowiązek ZAPISANY W KONSTYTUCJI. Jakbym pracował na wywozie śmieci to też mogę płakać, że nie będę się w śmieciach babrał? Czy może jest to moja praca za którą DOSTAJE KASĘ tak samo jak Tusk?
  • Odpowiedz
via Android
  • 0
@Aster1981 to niech się zrzeknie teki premiera. Mam w dupie jego wojenki z kaczorem, konstytucyjnym obowiązkiem premiera jest nadzór ministrów. Tusk męczennik 3 prace - premier, poseł i wojownik. Żadnej nie wykonuje dobrze, za dwie dostaje pełną wypłatę xD
  • Odpowiedz