Wpis z mikrobloga

• 1107
@maciss: No i super, że nie bierzesz małej do samolotu i nie uprzykrzasz życia ludziom dookoła.

Super też, że nie bierzesz jej latem na południe Europy gdzie masz temperatury 35st i powyżej. Irytuje mnie to strasznie gdy widzę jak rodzice biorą malutkie dzieci i męczą je upałami by samemu "odpocząć"

Miłej zabawy!
  • Odpowiedz
No i super, że nie bierzesz małej do samolotu i nie uprzykrzasz życia ludziom dookoła.

@erni13: może jadą pociągiem i będą uprzykrzać życie ludzkim dookoła...
  • Odpowiedz
  • 116
@uubus: Kolejny przygłup biorący malutkie dziecko do samolotu męczący je i wszystkich dookoła XD

Pierwszy raz lecąc samolotem miałem przyjemność siedzieć obok dziecka które całą drogę płakało, dwa razy się zrzygało i raz zesrało. Rewelka
  • Odpowiedz
@erni13: pamiętam jak jedna znajoma mówiła mi, że na takich podróżach po Europie dziecko ma wykop intelektualny. Gdy ją zapytałem co pamięta z tego gdy miała roczek, padła standardowa odpowiedź, że jak będziesz miał dziecko to zrozumiesz. :)

Co do bombelków w samolocie sluchawki ANC, w przypadku bezpośredniego sąsiedztwa zmieniam miejsce, zawsze sie dogaduje ze stewkami.
  • Odpowiedz
@erni13: to może na drugi raz kup se własny samolot albo jedz autem, nie wiem wybierz lepsza klasę xD nie ma takiej rzeczy na świecie, która by nie przeszkodzala wykopkowi
  • Odpowiedz
@erni13 nie no najlepiej z dzieckiem siedzieć w miejscu odosobnienia, żeby przypadkiem nie przeszkadzało królewiczowi xd

Ps. Ośmiomiesięczne dziecko potrafi lepiej znieść lot niż 5-latek. Od którego roku życia waszmość pozwala dzieciom wsiąść na pokład? :)
  • Odpowiedz
@ramirezvaca: Chyba rodzice z Tobą zbyt wiele nie podróżowali ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Bardzo dobrze Ci odpowiedziała. Też by mi się nie chciało odpowiadać na takie pytanie. Bo przecież wiadomo, że jeśli nie pamiętasz wszystkich podróży i każdego detalu z każdej wycieczki, to nie możesz zaszczepić w sobie ciekawości do świata, kultur, czy nawet rozwijać podejście do różnych problemów. Wiadomo, GÓWNIAK na wakacje to dopiero jak
  • Odpowiedz