Aktywne Wpisy
dudekk602 +3
Mam około 120k wolnych środków. Do tej pory bawiłem się w lokaty, ale w moim banku (PKO BP) są tak słabe, że szkoda strzępić ryja.
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡
Myślę nad przejściem do innego banku i przerzucić na lepiej oprocentowane lokaty.
Obligacje też średnio, bo w perspektywie najbliższych 6-9mc mogę potrzebować tych pieniędzy na wkład własny.
Macie jakieś pomysły w co można pójść? Może jest coś o czymś nie wiem ( ͡° ͜ʖ ͡

Bolns_Sesz +34
#samochody #pokazauto #motoryzacja
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
Kuurła, kilka lat temu zastanawiałem się skąd ludzie mają kasę na nowe samochody premium. A kilka dni temu sam sobie takiego kupiłem
(。◕‿‿◕。)
Oby tylko się nie psuła, bo różne są sytuację z nowymi audi. Niektóre odpalają już choinki na desce, mimo że do świąt jeszcze trochę :D
źródło: IMG_4941 kopia
Pobierz

Przypomnę tylko że to chińska zabawka za stówę ( ͡º ͜ʖ͡º)
https://www.reddit.com/r/R36S/s/kfurWnHLT8
#lineageos #retrogaming #emulacja
źródło: temp_file6275339157767743691
Pobierzźródło: temp_file6874829254883603170
Pobierz@dzyndzla a dlaczego nie? ( ͡º ͜ʖ͡º) jest sporo gier natywnie na Androida, można grać na dotykowym ekranie ale niektóre gry lepiej się gra kontrolerem, widziałem też filmik jak ktoś odpalił androidową wersję San Andreas
Już nie mówiąc o innych Androidowych aplikacjach
A na N64 nie tnie się dźwięk?
NDS to pewnie w ogóle kiepścizna, bo tnie się nawet na mocnym sprzęcie.
Jakby co, wyprowadza mnie z błędu, bo cena do możliwości teoretycznych to jakaś darmoszka.
PSP prostsze tytuły są grywalne, N64 tak średnio (ale jak się poszuka np na reddicie to można znaleźć configi dla emulatora żeby trochę lepiej
źródło: temp_file984067338548861947
Pobierz