Wpis z mikrobloga

Właśnie po raz pierwszy przeszedłem CoD2 znając angielski (ostatni raz przeszedłem w 2006 roku i miałem wtedy 8 lat) i liczyłem, że to ma jakąś wzruszającą fabułę, a fabuła polega na biegnięciu do przodu i rozkuhwianiu Niemców ( ͡° ͜ʖ ͡°)

#gry
Irciu - Właśnie po raz pierwszy przeszedłem CoD2 znając angielski (ostatni raz przesz...

źródło: Dfk6q0ZtZkkMxr-big

Pobierz
  • 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Irciu Dwójka ma rzeszę fanów, ale jak parę lat temu w nią zagrałem po raz pierwszy, nie bardzo rozumiem dlaczego. Bardzo monotonna i bez charakteru. Jedynkę wspominam dużo lepiej.
  • Odpowiedz
  • 0
@Horvath: a czasami trzeba się nawet było cofnąć!
@Syskiev zagrałem z nostalgii, kiedyś gadałem z kolegą, żeby nigdy nie odpalać gier z dzieciństwa jak się jest już dorosłym. Tutaj to nie zadziałało, świetnie się bawiłem. To co przykuło moją uwagę to fakt, że mapy są bardzo małe. Za dzieciaka wydawały mi się okrutnie wielkie. W niczym oczywiście to nie przeszkadza. Chciałbym również zwrócić uwagę na modele broni, które nawet
  • Odpowiedz
@Zeugma Ja osobiście "zjadłem zęby" na pierwszej części i szczególnie dodatku United Offensive. Dla mnie kampania zarówno z pierwszej jak i z dodatku zrobiły większe wrażenie, może temu, że wszystko było wtedy nowe, świeże, duże mapy, świetne scenki takie jak chociażby przeprawa przez Wołgę w Stalingradzie. Dwójka oferowała ładniejszą grafikę, fajne efekty, ale ja byłem nieco rozczarowany po premierze. Szczególnie w multiplayerze było mniej bajerów niż w United Offensive.

@Irciu
  • Odpowiedz