Wpis z mikrobloga

gdybyś był lepszym samcem to by o tamtym szybko zapomniała, za słaby jesteś to i sensu pakować się w takie coś nie ma

@centerario: mirek tutaj dobrze prawi, choćdość ostro pojechał.
Nie wiadomo czego Ty chcesz i bardzo starasz się jej zrobić dobrze nie myśląc o sobie. Podchodzisz do tego zbyt ulegle i kukoldowo moim zdaniem.

Nie mam zamiaru wchodzić w rolę beta orbitera ani
  • Odpowiedz
@mirko_anonim: to czemu w ogóle zastanawiasz się nad związkiem z człowiekiem, którego nawet nie znasz? Wybrałeś już imiona dla dzieci?

Mam wrażenie, że podchodzę do tego sensownie, ale byłbym wdzięczny za reality check

Nie podchodzisz. Rozważasz wszystko patrząc na swoje wyobrażenie o kimś, nie mając pojęcia jaki jest realnie.
  • Odpowiedz
Dobrze nam się pisze i rozmawia od kilku miesięcy,

od kilku miesięcy

KILKU MIESIĘCY

@mirko_anonim: Ty normalny jesteś? Piszesz z babą od kilku miesięcy i się z nią nie spotkałeś a rozkminiasz jakis zwiazek.

W głowie uroiles sobie cała relacje, związek, wasze wspólne życie a ty się z nią nawet nie spotkałeś. To wpada chyba w definicje zaburzeń schizotypowych.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
wytrwały-człowiek-27: @Pan_Slon @centerario @kasiknocheinmal @smallboobslover @Derpinardus @elmomo @ThinAspireWine Dzięki za komentarze. Rozumiem te perspektywy - przekładając to na konkretne działania:

1. Nie będę znacząco bardziej atrakcyjny niż już jestem, muszę się z tym pogodzić.

2. Zadeklarowane na starcie i powtórzone niedawno przywiązanie do poprzedniego partnera (niezależnie, w jakim stopniu wynikające z mojej średniej atrakcyjności) + obserwowalna
  • Odpowiedz