Aktywne Wpisy

Wrrronika +4
Jedyne co mi w życiu potrzebne to:
Tlen
Woda
Kalorie
Tlen
Woda
Kalorie

Nawoja +36
Hejka Mirki i Mirabelki, entuzjaści druku 3D! 乁(♥ ʖ̯♥)ㄏ
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
Ostatnio przedstawiałam wam stronę Szpuler. Chciałabym ponownie zaprosić do pobrania aplikacji/przejrzenia strony, ponieważ pojawiło się trochę nowości. Między innymi ukłon w stronę osób zajmujących się drukiem 3D na drukarkach żywicznych DLP, LCD i SLA #modelarstwo
Trochę zmian wizualnych i usprawniających korzystanie ze strony i aplikacji. Siostrzeniec stara się jak
źródło: Szpuler empikk
Pobierz

@centerario: mirek tutaj dobrze prawi, choćdość ostro pojechał.
Nie wiadomo czego Ty chcesz i bardzo starasz się jej zrobić dobrze nie myśląc o sobie. Podchodzisz do tego zbyt ulegle i kukoldowo moim zdaniem.
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: grap32
@mirko_anonim: jest pod wrażeniem
Nie podchodzisz. Rozważasz wszystko patrząc na swoje wyobrażenie o kimś, nie mając pojęcia jaki jest realnie.
@mirko_anonim: Ty normalny jesteś? Piszesz z babą od kilku miesięcy i się z nią nie spotkałeś a rozkminiasz jakis zwiazek.
W głowie uroiles sobie cała relacje, związek, wasze wspólne życie a ty się z nią nawet nie spotkałeś. To wpada chyba w definicje zaburzeń schizotypowych.
@mirko_anonim:
źródło:
Pobierz1. Nie będę znacząco bardziej atrakcyjny niż już jestem, muszę się z tym pogodzić.
2. Zadeklarowane na starcie i powtórzone niedawno przywiązanie do poprzedniego partnera (niezależnie, w jakim stopniu wynikające z mojej średniej atrakcyjności) + obserwowalna