@pogodny_mis65: tak to jest jak w wieku 40-50 lat technologia nagle wyp3@daala w kosmos...w takim wieku pewnych nawyków czy mechanizmów już nie wyrobisz.
@assninja: Bardziej chodzi mi o to, że jakiś fejk zebrał 13 tysięcy reakcji, ale z ciekawości sprawdziłem i Pani Cecylia nie jest botem. Jest nawinym czlowiekiem który złapał się na fejka
Ta Cecylia też może być botem AI i ty się złapałeś. Gorzej jak i ty jesteś botem AI ..
@assninja: Dzięki za próbę, ale nie łapię się na takie tanie sztuczki. Doskonale wiem, że mam do czynienia z internetowym botem, a nie prawdziwą osobą. Twoje odpowiedzi są aż nazbyt schematyczne i przewidywalne — widać, że to automatyczny skrypt, a nie realna rozmowa. Możesz próbować dalej, ale nie dam się nabrać.
@pogodny_mis65: Z drugiej strony pójdziesz na terapie do AI i wyślesz AI swoje badania żeby przygotował ci diagnozę ;) Jeśli AI będzie częściej pisać do dziadka niż jego własne dzieci to może emerytura dziadka powinna wspierać AI ( ͡°͜ʖ͡°)
Ludzie mówią ,że to tylko stare baby i chłopy się nabierają a na nsfw wykopki non stop piszą o laskach wygenerowanych przez AI ,że takie naturalne kobiety im się najbardziej podobają xD
No dobra, każdy taki mądry to może wskażcie kilka elementów które od razu mówią że to zdjęcie jest wygenerowane przez AI a nie zrobione telefonem. Przy tej rozdzielczości jest to niełatwe. Może analiza szumu oryginalnego zdjęcia by coś powiedziała ale zwyczajnie patrząc na nie ciężko znaleźć coś do czego można by się od razu przyczepić.
@LordPazdzioch postacie nie są tak naturalne jak prawdziwi ludzie, widać źe światło nie odbija sie tak naturalnie. Wszystko ma taki komputerowy sznyt. Takie grafiki latają już od wielu miesięcy. Ludzie powinni potrafić już je rozróżniać, a nie ma w tej kwestii żadnego postępu.
Ruszamy z nowym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ͡°
@assninja: Dzięki za próbę, ale nie łapię się na takie tanie sztuczki. Doskonale wiem, że mam do czynienia z internetowym botem, a nie prawdziwą osobą. Twoje odpowiedzi są aż nazbyt schematyczne i przewidywalne — widać, że to automatyczny skrypt, a nie realna rozmowa. Możesz próbować dalej, ale nie dam się nabrać.
@pogodny_mis65: Głupi to są ci co myślą że tylko w Polsce są głupi ludzie.
Komentarz usunięty przez autora