Wpis z mikrobloga

@Huptys: szczerze? to mu sie wcale nie dziwie bo tylko pare osob tutaj wrzuca merytoryczne memy które są jakąś obserwacją rzeczywistości i wyśmiewają przywary lodologów lub chce rzeczywiscie dyskutować i wypunktować ich a reszta wrzuca low quality baity z wrzuconym ryjem arkadikusa i snakeitera na losowe tło, ze mną areczek nie raz pisał i pewnie by pisał dalej gdyby nie takie szambo na tagu
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: niedlugo cala smietanka merytoryczna stad wyparuje i takie złote wpisy jak bodajze heterogenizowanego znikna a zostana tylko zdjecia z przeklejona morda snakeitera na psia dupe, mi sie juz nie chce przegladac tego co tu jest od ~tygodnia
  • Odpowiedz
@Huptys: Wiadomo, łatwiej uniknąć konfrontacji z niewygodnymi argumentami nazywając je "urojeniami", niż podjąć dyskusję lub (O ZGROZO!!!) przyznać komuś rację, chociażby częściowo.
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: Mordeczko, raz napisałeś posta o tym czemu amanda taka dobra d--a jest z kiszakiem i go usunąłeś jak Cie komentarze przytłoczyły a potem pytałeś o klipa w której narzeka na brak współżycia z kiszakiem, o jakich merytorycznych wpisach piszesz? Bądź zmianą której oczekujesz.
  • Odpowiedz
@johnshepard2000: @ActiveekHere Piszę to jako uzupełnienie* Ile razy napisałem chociażby jakiś merytoryczny wpis/komentarz a później ktoś uciekał od rozmowy, przestał mi odpisywać lub moje słowa zostały totalnie przekręcone oraz zostawały mi przypisywane rzeczy które nie miały absolutnie żadnego miejsca takie jak to, że ja uciekłem od dyskusji a później jeszcze ktoś mnie wyzywał mówiąc totalną nieprawdę o tym co robiłem i co robił on. Ile razy próbowałem wyciągać rękę
  • Odpowiedz
@Cztero0404:

Ile razy w kółko można pisać o tym samym widząc, że nie przynosi to absolutnie żadnego efektu.

Dlatego wybralem jezyk memow, kilka razy doslownie napisalem cos nie sarkastycznie, i sie kilku wykopkow z tagu przegryw d------o i zaczeli zgłaszać wpisy i mnie umoralniac.
  • Odpowiedz
Dlatego wybralem jezyk memow, kilka razy doslownie napisalem cos nie sarkastycznie, i sie kilku wykopkow z tagu przegryw d------o i zaczeli zgłaszać wpisy i mnie umoralniac.

@Krisztiano_Ronaldo: Koniec końców nawet absolutnie nigdy nikogo tutaj nie zwyzywałem chociaż dokładnie to mi było przypisywane bo ktoś z tego, że napisałem iż zachowuje się jak ciota zrobił, że napisałem iż jest ciotą (taka drobna różnica) przez jednego z samozwańczych ludologów co prawda bez
  • Odpowiedz
  • 3
@Huptys arek wyjątkowo baza bo wykopki zamiast się skupić tylko na punktowaniu hipokryzji to w pewnym momencie stwierdziły że przeczesywanie 15 letnich postów w poszukiwaniu gownocontentu to najśmieszniejsze zajęcie na świecie i totalnie nie daje Vibe gównostalkingu.
  • Odpowiedz