Aktywne Wpisy

moll +193
źródło: 1000019693
Pobierz
fshm +150
Mieszkam w Kolumbii Brytyjskiej (Kanada) i od lat szlajam się po tutejszych lasach i dziczy, zahaczając też o szlaki w USA. Długie trasy 4x4, nocowanie na dziko, ognisko, kawa i po prostu święty spokój - to moja codzienność.
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w
Robię to od dawna, ale dopiero niedawno uznałem, że warto zacząć to uwieczniać. Tak powstał projekt 404 Repeat, gdzie zamierzam pokazywać moje wyprawy po BC i zachodnich Stanach.
Jeśli interesuje Was overlanding w

Od siebie dodam ze jeszcze występowała chyba zaraz po 07 w programie rozrywkowo-muzycznym z panem Januszem Majewskim na fortepianie jej przygrywał to ten od późniejszego programu muzycznego przełomu lat 90-00 pt "spiewające fortepiany" który prowadził Rudi Schubert, udziałw nim brali znani aktorzy) a ona przysiadała obok i podspiewywala coś takiego zawsze
Ale co, że jak była zadbaną laską, to musiała być też puszczalską egoistką? Po pierwsze, nie musi tak być, choć w dzisiejszych czasach widać pewien trend. Po drugie - wtedy ludzie o siebie bardziej dbali, jedzenie było zdrowsze przez co o wiele więcej było szczupłych kobiet i mężczyzn też. Nie mówiąc o braku botoksu / chirurgii itp.
Jak się nazywasz książę?
My name is Borewicz
A jak masz na imię?
Porucznik
(⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Poldek0000: Ona dosłownie posiwiała karierę.
A 99% kobiet, poświęca takie bzdury jak macierzyństwo, czy związek, aby dostać lepszą pracę w korpo ( ͡º ͜ʖ͡º)
Bo kariera dotyczy tylko i wyłącznie mikroskopijny procent społeczeństwa, a nie że dobre stanowisko menadżera w średniej wielkości
Dzięki, ale brawa dla autora na FB
Pracuję w korpo od lat (różne bo głównie outsourcing i raczej te duże zagraniczne) i Ci powiem że kobiety lvl30+ to raczej mają rodzinę i dziecko I zwykle ogarniają i rodzinę i pracę.
To "poświęcenie" ta jakiś stereotyp - obecnie work balance jest bardzo ważny.
Komentarz usunięty przez autora