Wpis z mikrobloga

Znowu depresja mnie wzięła bo zobaczyłem z ciekawości jak wyglądam w odbiciu na szybie przystanku. Jest tragicznie. Na mieszkaniu jeszcze odsłoniłem włosy do góry i zobaczyłem jak szybko linia włosów się cofa. Cały tydzień spędzę w łóżku

Co do zdjęcia:
1- c-----y kościec twarzy gdzie moja żuchwa ani od przodu ani od boku nie jest zarysowana. Patrzcie jakim ukosem leci ta kość od ucha do brody. Każdy kogo widzę ma szerszą żuchwę

2- cofającą się linią włosów po bokach, gorsze niż klasyczne zakola bo tylko poszerza twarz.

A po tym co zamazane kryją się asymetryczne oczy, krzywy nos, wielkie wylewające się usta, nadmiar skóry wokół nich oraz bruzdy. Wszystko przyprawione dziurami po trądziku, ospie i powiększonymi porami.

#przegryw #depresja #blackpill #redpill
kamileon25 - Znowu depresja mnie wzięła bo zobaczyłem z ciekawości jak wyglądam w odb...

źródło: IMG_1101

Pobierz
  • 8
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 1
@Dawid-01100: chłopie rok mieszkałem w akademiku gdzie było w c--j Azjatek, Hiszpanek i moja jedyna interakcja z nimi to było czesc w windzie. W moim przypadku to że jestem niepożądany nie jest kwestia Polek tylko ogólnie kobiet
  • Odpowiedz