Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 19
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@levzor: Jak dotąd wrzucałem twoje shoty na KamboShoty, ale dziś opublikowałeś je na swoim kanale na YouTube ale jako niepubliczny. Skoro jest niepubliczny to nie wiem czy chcesz go promować czy nie. Zastanawiam się co zrobić:
1) Opublikować wpis na KamboShotach na YouTube z linkiem do twojego filmu i kanału
2) Pobrać i wgrać na YouTube ten film, a następnie opublikować go na KamboShotach – ale to dopiero za kilka
  • Odpowiedz
  • 16
@panczii: cały cygan, zupę na gwoździu ugotuję, słowa prawdy nie powie, jak mówi: dzien dobry - to już przynajmniej dwa razy skłamał...ot klapencjusz.
  • Odpowiedz
  • 11
@pelt: wrzucaj do siebie, nie roszczę sobie do nich żadnych praw, zrobiłem niepubliczny żeby go nie promować, a wrzuciłem na yt bo na streamable był za duży, a i tak musiałem go przyciąć do 15min, bo dalej mam niezweryfikowane konto, oryginalny miał prawie 18min
mam też wersję bez podpisów jeśli taką wolisz
  • Odpowiedz
@levzor: Dzięki, to wrzucę to ale prawdopodobnie za kilka dni bo muszę przysiąść do innych aktualnych shotów, a nie ma znaczenia czy ten film obulikuję dziś czy za kilka dni. Co do wersji z napisami lub bez. Co prawda nie są w stylu jaki ja używam, ale są ok. Nie chcę tobie ani sobie robić dodatkowej roboty. Chyba, że nie jest to dla ciebie problem wgrać wersję bez napisów, a
  • Odpowiedz
  • 3
@pelt: no niestety opisy wrzucone są jako grafika w svg, bo żeby zrobić tekst z małą czarną obwódką inaczej się nie dało więc nie da się tego wyeksportować jako tekst
może być jedyne sam czysty film, a opisy musiałbyś zrobić sobie sam xD
używam darmowego openshot jak coś
  • Odpowiedz
@levzor: To nie kombinujmy, najprościej będzie zostawić tak jak jest. Ja też na samym początku KamboShotów używałem OpenShota, ale po mniej niż paru miesiącach przerzuciłem się na również darmowy Kdenlive i tak na nim po dziś montuję()
  • Odpowiedz
@levzor kiedy on w końcu się przekręci, bej zafajdany? Po co takie mendy I wrzody w ogóle żyją? Zero pożytku, cały czas tylko szuka, co by tu wycyganić od innych, na wieść o skuterku są 6k dolców oburzony, skąd ludzie mają tyle pieniędzy. No nie wiem, z pracy i oszczędzania, myślałeś kiedyś o takim koncepcie, pijany grubasie? No nie myślałeś, bo ty musisz zawsze mieć zapas taniego piwska, orzeszki za frajer
  • Odpowiedz