Wpis z mikrobloga

i wrócił siać rządową propagandę

@smutny_kojot: jakby nie ty to bym nawet nie wiedział, że jest bardziej za KO niż za PIS. Ale dzięki twojemu wpisowi widać której stronie zależy na podziałach naszego społeczeństwa.

A każdemu, kto do dumnego słowa "Polak" dodaje inne, by określenie mojego rodaka było pejoratywne, należy się mela na ryj.
  • Odpowiedz
Chcecie powiedzieć, że kupiliście bajkę o potężnych eksperymentach, których dokonał Sławosz w ciągu tych 2 tygodni i które mają wielokrotnie zwrócić koszt misji?

@smutny_kojot: Nie no przecież na CHŁOPSKI ROZUM wiadomo, że badania się nie opłacajo, dobrze gadasz. Lepiej by się za prawdziwom robotę wzioł
Pozdrawiam, Mariusz z Brighton
  • Odpowiedz
Szkoda, że tak mało mówią o tym, że tę wycieczkę załatwił PiS, bo by się wam już całkiem zwoje przegrzały.

@smutny_kojot: czyli rozumiem, że wszelka krytyka za cenę tej "wycieczki" jest skierowana do PiSu? Prawda?
  • Odpowiedz
@hu0pisko: O czym Ty gadasz chłopie. Pytasz się skąd negatywna reakcja, to Ci wytłumaczyłem. To jest dosłownie to samo jak ostatnio w USA ludzie się wkurzali na lot w kosmos zafundowany przez Bezosa swojej żonie, Katy Perry i innym celebrytkom, tylko tutaj się jeszcze pieniądze podatników marnuje. Kompletne odklejenie ludzi przy władzy i bogactwie od zwykłych obywateli.
  • Odpowiedz
@hu0pisko: Jak jesteś w stanie mi pokazać co takiego zbadał w te 2 tygodnie w kosmosie że się nam to wróci to przeproszę. Jakbyś widział jak takie badania wyglądają "od kuchni" to też byś był sceptyczny bo to w dużej części są walki o granty.
  • Odpowiedz