Cześć, jakiś czas temu dodałem tu wpis na temat aplikacji którą stworzyłem ze znajomymi. W skrócie, jest to platforma do flight sharingu, czyli umawiania się na wspólne loty prywatnymi samolotami z podziałem kosztów między pilota i pasażerów. Więcej możecie przeczytać w tym poście: LINK Wrzucam najnowszą ofertę, wspólnego lotu samolotem Pipistrel Virus, przewidywany koszt lotu to 300zł. Po więcej informacji zapraszam na stronę Airmatee #airmatee #flightsharing #samoloty #samolociara #podroze #kolbiel #latanie #flightradar24 #lotnisko #mazowieckie #warszawa
@atm-Pa widzę, że sprawdzasz swoją aplikację, widzę twój drugi post i miałbym prośbę szczerą, jakby pojawiło ci się coś w okolicach bielska białej to oznacz mnie, bo chętnie skorzystam
idzie piękna blada ruda mloda polka w sukience przez galerie razem ze swoim 10 lat starszym ciapakiem pajeetem robiącym na uber ests xD boże czy wy jesteście p------e dziewczyny #p0lka
#pokazkota #zalesie Można plusa dla Tosi żeby zaczęła jeść? Rozchorowała się staruszka. Od tygodnia codziennie ją ratujemy u weterynarza. Jeśli dziś nic nie zje jutro trzeba będzie podjąć najcięższą decyzję ;( więcej fotek staruszki w komentarzach.
Wrzucam najnowszą ofertę, wspólnego lotu samolotem Pipistrel Virus, przewidywany koszt lotu to 300zł. Po więcej informacji zapraszam na stronę Airmatee #airmatee #flightsharing #samoloty #samolociara #podroze #kolbiel #latanie #flightradar24 #lotnisko #mazowieckie #warszawa
źródło: KOŁBIEL
Pobierz