Aktywne Wpisy

23567435375 +208

czehuziom +5
#hotelparadise Andrzejek po programie podobno groził ś…cią Natalii. Gościu ma chyba jakiś większy problem z głową, może dwubiegunowka.
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)
Agatka olała Kubusia po programie. Nie miała dla niego czasu, po czym ja już pogadała w końcu to wystawiała zdjęcia z jakimś typem ubranym w ciuchy Armani czy c--j ci wie jakie ;)

![3 tys. zł mandatu i 10 pkt karnych dla kierowcy mercedesa. Naganny manewr [FILM]](https://wykop.pl/cdn/c3397993/24202243bc6a841ba9ad7b6db8e971258e3c25d0681fbf20a1110e3c14bd9ba5,q80.jpg)

Fajnie jakby można było używać z googlami fpv.
Potrzebuję sprawdzić czasem czy ktoś nie chodzi po moim lesie (las jest 5km od domu) a jeździć mi się nie chce. Zgłaszać lotu też nie mogę bo sąsiad ogarnia te tematy a mam podejrzenie że to on w--------a śmieci w nocy.
To byłby mój pierwszy dron, mam budżet 1500 zł, jeśli to w ogóle realne.
#drony #dron
@maniok: no ogólnie ja chce latać nie więcej jak 50 metrów wysokości, mam obok domu las o szerokości prawie 5 km który jest MÓJ
rozumiem obawy wykopka wyżej ale bez przesady że będę robił licencję za 4k PLN by sobie polatać nad swoim terenem na którym nikogo nie powinno być poza zwierzętami o wysokości może
oj zdziwisz się jak bardzo FPV na symulatorze różni się od latania w realu, serio. Też się zdziwiłem i to mocno.
Jeśli to jest las to i tak ch...a zobaczysz lecąc przez korony drzew. Dopiero jak się zatrzymasz na wysokości koło 30m i popatrzysz pionowo w dół. Przerabialem też ten temat - aczkolwiek możesz liczyć na piękne widoki jesienią, trzeba przyznać nawet z
- kupujesz kilka worków termozgrzewalnych z których konstruujesz balon o pojemności 1 m3,
- napełniasz go helem, (do tego momentu masz 200 zł) i udźwig prawie 1 kg :)
- podpinasz go na żyłce wędkarskiej na sztywno do jakiegoś drzewa na 50-100 m.
- do balonu podczepiasz (stary, używany) telefon z włączonym aparatem, a na ziemi kładziesz promienniki podczerwieni :)
Do