Wpis z mikrobloga

• 1
Intuicyjność obsługi deski?

-Nie słyszałem

@Szklanka_Mleka: I tu się mylisz, WSZYSTKO PODPISANE więc nawet jak nie wiesz co jest co to zerkniesz i już wiesz ( ͡º ͜ʖ͡º)

Jak z warsztatami w Polsce dla
  • Odpowiedz
@SzubiDubiDu: no dobra, ale załóżmy, że potrzebuję wymienić tarcze, klocki. Ile czasu oczekiwania na części. Bo raczej nie dostanę tego od ręki. Bez sensu byłoby czekać np, 2 tygodnie na klocki hamulcowe czy wycieraczki...
  • Odpowiedz
  • 2
@kopilop: wycieraczki masz w supermarkecie xD

heble albo pasują z czegoś powszechnego u nas albo faktycznie czekasz te 2 tygodnie. Przy starych shitboxach zwykle robi się zakupy na zapas jak takie rzeczy są problematyczne na starym kontynencie

część aut też była sprzedawana w europie więc części bywają w magazynach
  • Odpowiedz
@fanatykwedkarstwa2: no wiem, dlatego się pytam jak wygląda dostępność części do takich aut. Do 40 letniego golfa gti części znajdziesz w każdym sklepie motoryzacyjnym, w intercarsie od ręki, jedynie na jakieś niektóre rzeczy czeka się dłużej bo muszą z DE sprowadzić.

A jakbym chciał kupić sobie takiego 40 letniego amcara i nim jeździć np. w sezonie letnim to musiałbym mieć w garażu mini magazyn części zapasowych, kupionych na zaś, bo
  • Odpowiedz
  • 1
@kopilop: miałem już kilka śmietników i jak na razie to największy problem miałem, nie z wozami na rynek usa czy produkowanymi przez amerykańskie marki a z amerykańską toyotą która ma inny silnik niż europa i mam problem z poduchami silnika xD
  • Odpowiedz