Wpis z mikrobloga

• 63
@Polishdoomer02: ogólnie jak nie masz żyłki do normictwa i ciągot do jakiegoś hobby to is over, wyobrażam sobie siebie na takich planszówkach, stare chłopy i baby grają w grzybobranie no nie wytrzymie
  • Odpowiedz
@gwda: To nie te czasy żeby grać w grzybobranie. Nawet seniorzy grają w nowoczesne gry ;) Sam się zdziwiłem ile ludzi z mojego rocznika poznałem dzięki temu :)
  • Odpowiedz
@gwda: tam grzybobranie zaraz, właśnie normiki mają błędne wyobrażenie o grach planszowych, od razu w głowie eurobiznes czy inne dziadostwo, a przecież jest mnóstwo dobrych tytułów, której nie obniżają IQ
  • Odpowiedz
@Polishdoomer02: Planszówki są super kiedy chce się poznać fajnych ludzi i tak jak pisze @michalcorobisz to po takich spotkaniach można sobie dorobić nowych znajomych i to w miarę naturalnie. Teraz w sumie to nie wiem gdzie można pójść oprócz planszówek, aby sobie kolegów znaleźć. I nie, tam się nie chodzi, aby szukać dziewczyny, ale można dzięki znajomościom z grania poznać je. Akurat byłem teraz w weekend na wyjeździe planszówkowym
  • Odpowiedz