Wpis z mikrobloga

@dos_badass: Seba jest pocieszny w tym co robi i jak by nie patrzeć, jest uczciwie pracującym na umowie agencyjnej człowiekiem. Gnijący tłuk brzydzi się jakąkolwiek pracą, kompletnie o siebie nie dba - przetłuszczone i niestrzyżone włosy, nieleczona choroba skóry. Gdyby nie to, że pochwalił się swoimi zapędami PDFa, to może byłoby mi go żal. Uważam go za potencjalnie niebezpiecznego człowieka, bo odklejony jest gorzej niż Sebkie i c--j wie co
  • Odpowiedz
@dos_badass: Mi się nie chce zagłębiać w nowe uniwersum. Sebcela śledzę tyle co sobie poczytam na wykopie i sam pośmieszkuję czasem. Ewentualnie włączę sobie klasyki typu balladę do Jacka Wiśniowskiego, albo "miljon".
Mam też ograniczoną tolerancję na czyjeś s----------e. Parafiniuk jest strasznie ciężki w odbiorze, a jeśli ma ciągoty do dzieci jak pisze @Technick20 to tu w ogóle nie ma o czym mówić i typ powinien zniknąć z internetu
  • Odpowiedz
  • 5
@BulgarskiTaboret: ciezko sie nie zgodzic, a wlasciwie to sie zgadzam z kazdym slowem.
Ja tez nie jestem arcyfanem, by znac uniwersa od podszewki.
Tyle co mireczki(ukłony tutaj tak?) z tagów relacjonuja, albo wrzucaja jakies perelki z odklejek tych tłuków.
Z mordy i s----------a to bardziej bym w-----l pedofiniukowi, natomiast bardziej mnie irytuje sebszczel.
Bowiem to typ wrozki, ktora przez maila naciaga zdesperowane grazynki na wrozby, za ciezki hajs. I nie ma komu podjechac do
  • Odpowiedz