Aktywne Wpisy

Maudee +50
trochę się opanujcie z tym antypsiarstwem, bo ja grzecznie chodzę z moim 8-miesięcznym wheelczurem po mieście (omijam ludzi jak mogę, pies zawsze na smyczy poza miejscami dla niego przeznaczonymi) i tylko w obawie zerkam, czy ktoś ze współspacerujących wygląda na wykopka i czy będzie chciał go otruć
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
a Bruno chce Wam życzyć tylko miłego dnia (。◕‿‿◕。)
#psiarze #pokazpsa
źródło: milegodnia
Pobierz
#psiarze W Łaziskach Górnych serce zamarło wszystkim, którzy to widzieli. Podczas zwykłego spaceru pies wpadł do niezabezpieczonego szybu, dziesięć metrów w dół, w ciemność i błoto. Z dołu słychać było tylko ciche skomlenie i echo bezradności.
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
Na miejsce przyjechali strażacy z JRG Mikołów i OSP Łaziska Średnie. Rozłożyli sprzęt, zbudowali asekurację i bez wahania zeszli na dół. Krok po kroku, w chłodzie i ciszy, aż w końcu ktoś zawołał: mam
źródło: obraz
Pobierz

Jedynie starsze.
Taśmy Watykanu.
Zakonnica.
Fajny, mogę polecić. Chociaż ciężko teraz o dobry horror.
Mogę jeszcze polecić japoński horrorowy mini serial ''Klątwa Ju-on: Początek''. Ogląda się to jak dwugodzinny film podzielony na odcinki po 20 minut. Wymaga dużego skupienia bo opiera się na bardzo powolnym budowaniu napięcia