Wpis z mikrobloga

@DomModyNysa jeszcze postawiła stół zaburzając jego feng shui xD

Sorry, ale covid w Japonię uderzył mega mocno, śledzę trochę temat i nic dziwnego że firma pod koniec pandemii miała już zamknięte biuro, dwóch pracowników i brak neta. Zamiast się dziwić że nie ma tego neta xD dlaczego nie rozkręcił tej firmy z powrotem? Bo teraz ma nagle ból tyłka że przed pandemią, w szczytowym momencie, spółka była wiele warta i on
  • Odpowiedz
@DomModyNysa: Jakby miał jakiekolwiek argumenty na winę Katarzyny to pokazałby je w filmie o niej. Zamiast tego opowiedział historię jakiegoś zaburzonego, atencyjnego szona, przedstawiając niechcący Kasię jako ofiarę całej sytuacji
  • Odpowiedz
@DomModyNysa: ja obejrzałem film o Kasi Mecinski i Julii Wieliczko i doszedłem do wniosku, że chlop jest strasznie naiwny, zapewne dużo ćpał, na tyle dużo że jego percepcja została zaburzona i miał problem z interpretowaniem różnych emocji i sytuacji, że nie widział jak nim manipulują bo to jednak nie ulega wątpliwości. Zwykły emocjonalny gość, mega uwierzył w to co sprzedała mu Julia. Laska 20 lat młodsza, modelka, piękna dla mnie
  • Odpowiedz
@drastic226:

Jakby miał jakiekolwiek argumenty na winę Katarzyny to pokazałby je w filmie o niej. Zamiast tego opowiedział historię jakiegoś zaburzonego, atencyjnego szona, przedstawiając niechcący Kasię jako ofiarę całej sytuacji

możliwe że pokasowała wszystko zawczasu zabezpieczając wszystko na wszelki wypadek, nie zapomnialeś że jednak miała do czynienia z inteligentnym gościem, który potrafi być dociekliwy? Tak powaznie staram się pisać, na jakiej podstawie oceniles ze Aniela jest zaburzona? To była intymna
  • Odpowiedz
@DomModyNysa: ale ja nie sugeruje, że jest "mastermindem", pokasowanie części korespondencji nie świadczy o tym. Podkreslilem ze obejrzałem dwa odcinki, wczesniej nawet gonciarza nie znałem, jak piszesz to odnieś się do pełni kontekstu
  • Odpowiedz
  • 0
@Kawunia_z_rana: jaki jest niby dowód na to, że Kacha Meciński kogokolwiek namawiała?
Krzysiu Gonciarz dalej będzie koneserem feminizmu i modelek z borderem, on się niczego nie uczy. Jak Maja Staśko wykręcała takie afery innym to mu jakoś nie przeszkadzało. Odcinek o Maji Staśko to ukłon w strone feministek (tylko tym razem tym dobrym).
  • Odpowiedz