Wpis z mikrobloga

✨️ Dlaczego faceci gapią się na dziewczyny?
Też tak macie, że jak idziecie ze swoją dziewczyną, to faceci mijani z naprzeciwka ostentacyjnie się na nią gapią? Wcześniej nie zwracałem na to uwagi, a teraz zaczyna mnie to w jakimś stopniu irytować i bawić jednocześnie. Wiem, że to normalne i staram się to ignorować, ale momentami mnie to męczy. #zwiazki #rozowepaski #niebieskiepaski

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta

🫶 Twoje wsparcie = dalszy rozwój projektu. Wspomóż projekt

• 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim: Jak ładna, albo przynajmniej ładna figura to po prostu patrzą jak na obiekt do ruchańska. Tylko tyle. Puszczasz taka na imprezę bez smyczy i już masz innego samca który będzie chciał ją pokryć. Jak zrobi na lasce wrażenie to możesz już o niej zapomnieć. Tak to po prostu wygląda prędzej czy później. Świat zwierząt, nic więcej.
  • Odpowiedz
@mirko_anonim nie mam jak tego otworzyc na telefonie, gdzies czytalem takie badanie z 2024 roku z podzialem na liczbe domownikow i wiele osob zyje w calkowitej samotnosci, ze sie tak wyraze jednoosobowo
  • Odpowiedz
@mirko_anonim To jest odruch. Chyba każdy facet nieprzekopany przez życie testuje w miarę atrakcyjne kobiety szybkim spojrzeniem. One to zresztą doskonale zauważają i zawsze dają sygnał, co o tobie sądzą.

W sumie to taki test aprobaty — nie znaczy wcale, że chcą startować czy ją odbić.
  • Odpowiedz
via mirko.proBOT
  • 0
niewzruszony-sojusznik-51: Ja mam inaczej. Często widzę jak te dziewczyny przez ramie tych chłopów mnie obcinają. Nie jestem przydki ale przystojny też nie. Typowy średniak i to łysiejący.
I tak mnie obcinają...
Nawet w kościele ostatnio taka jedna przede mną, z chłopem siedziałą i non stop do tyłu na mnie się oglądała. xD

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: mkarweta
  • Odpowiedz