Aktywne Wpisy

algus +139
Małe #chwalesie Przebiłem 8k netto w mieście gminnym 25k mieszkańców. Przed skończeniem 30 lat. Ja wiem, że wszyscy tutaj #programista15k ale ja jestem tylko skromnym kierasem niższego poziomu w małym zakładzie produkcyjnym ( ͡° ͜ʖ ͡°) #pracbaza
źródło: image
Pobierz
vieniasn +308
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Porzuciłem toksyczne miejsce pracy na rzecz pracy...portiera. I szczerze? To najlepsza decyzja w moim życiu. Siedzę sobie, otwieram od czasu do czasu przyciskiem drzwi czy podnoszę szlaban i...thats all.
Czas spędzam z małym lapkiem i kawą i rzadko trzeba zrobić coś więcej. Wiem, że wielu powie, że to nieambitne miejsce pracy, zwłascza jak jest się młodym. I to prawda. Ale szczerze? Jak mam gonić za wiatrem, w stresie, przy komplentym braku czasu i wyczerpaniu to dam sobie spokój.
Doszedłem do wniosku, że najważniejszy w życiu jest brak stresu, wypalenia, brak, braku czasu. W weekend jestem wypoczety, mam siły by cokolwiek ze sobą zrobić. Owszem, przy pensji jaką mam nie kupię sobie wakacji w tropikach w pięciogwiazdkowym hotelu, ale szczerze? Mogę o takich wakacjach pomysleć jak wygram w totka.
Chill panowie, polecam ten stan.
#pracbaza #praca
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: mkarweta
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: EuWwS9gXMAIX-Tj
Pobierz@slgdfhsdhjfbs może nie ma takiego celu?
@mirko_anonim: By pojechać w tropiki nie trzeba od razu 5 gwiazdkowy hotel wybierać. Największym kosztem i tak jest podróż.
No i nic nie stoi na przeszkodzie, żebyś jednak odłożył.
Zależy od człowieka xd
Obecnie i tak centrum rozrywki przeciętnego człowieka to telefon... a tutaj chłop ma laptoka. Chyba nie muszę mówić jak czas dopiero szybko leci przy np. fajnej gierce lub serialu:)