Aktywne Wpisy

blunch +138
#polskiedrogi
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
#lodz
Tak wygląda chodnik na ulicy Smugowej w Łodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°) Wjazd po przejściu dla pieszych na chodnik, który jest w opłakanym stanie.
źródło: PXL_20251106_093321740.MP
Pobierz
magdalena-gaska +144
Też rzadko kiedy widzicie pieski w autobusie w kagancach? Dodatkowe foto w kom
#psiarze
#psiarze
źródło: temp_file2164114208499255623
Pobierz

@Henson_: No to jest dosyć poważny zarzut.
W ogole czemu pomijacie drugi z zarzutow karnych - watek chlopaka, ktory byl dopingowany do jakichs challangow?
@Henson_: no tak. Zadna roznica xD
Inna sprawa że te dziewczyny w większości przychodzą się tam k----ć, więc socjopata
@Henson_: Powinien był informować przed włączeniem live'a. W trakcie się nie liczy, bo już wizerunek poszedł w świat zanim mogły zareagować. Dojadą go i im kibicuję.
Nie żebym bronił wszystkich jego zachowań, ale część problemów bierze się z tego, że pozwalamy ludziom na decyzje bez konsekwencji. Kobiety tu wybierają, chcą mieć atencje. A że kłamie? No przykro mi w ch**. Nasze prababcie lub
@RozwiewamyTajemnice: typie, jak kamera świeci, to nie da się jej nie zauważyć (wiem, bo mam styczność z człowiekiem, który ma 24/7 streaming w domu od lat), a ona nie jest ukryta.
@qwenti: jeżeli powiem ci: skacz z mostu, na dole masz 2137 miliardów starych pln. Skoczysz? Ta sama logika.