Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 43
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Henson_: policja nikogo nie wysmiewa jesli dochodzi do czynow zabronionych.
W ogole czemu pomijacie drugi z zarzutow karnych - watek chlopaka, ktory byl dopingowany do jakichs challangow?
  • Odpowiedz
Jedyne, co można gejowi zarzucić, to że mówił, iż streama ogląda kilka osób, a nie kilka tysięcy, i że streamuje tylko kolegom.

@Henson_: no tak. Zadna roznica xD
  • Odpowiedz
Osobiście uważam, że samo spotykanie się z ludzmi z internetu to już jest lekkie ryzyko a tutaj to już w ogóle typiara umawia się z chłopem najpewniej chadem 10/10 bo tylko takich oczekuja p0lczyska dodatkowo na miejscu okazuje się, że to w ogóle ktoś inny xD i zero myślenia w stylu ej może to jakiś psychopata czy coś dodatkowo typ daje wude i one to wypijaja, tutaj tak samo 0 myslenia w
  • Odpowiedz
@Ciasteczkowe-tiramisu: ten przepis też jest mętny, nikt nie pokazał orzeczenia o niepełnosprawności. Zresztą można dać wódkę komuś z iq 70 a 69 to już degeneracja i wykorzystywanie debili. Uczmy kobiety i debili że nie powinny się upijać, a jak już muszą to niech robią to wśród rodziny i przyjaciół, a nie u obcych chłopów z nieznanymi zamiarami
Inna sprawa że te dziewczyny w większości przychodzą się tam k----ć, więc socjopata
  • Odpowiedz
@Ciasteczkowe-tiramisu: jeśli one w pełni kontaktują, wszystko co ma miejsce dzieje się za ich przyzwoleniem, a gdy dzwoni tata to grzecznie wychodzą to chyba nie ma mowy że były wykorzystywane po pijaku a tym bardziej gwałcone. Nie oglądałem dużo filmików ale z reguły po prostu zachowywały się swobodnie i na następny dzień było im wstyd albo wstydziły się samego faktu że chodzą do obcych chłopów po nocy
  • Odpowiedz
@Henson_: wczoraj w wątku o Ajemge powiedziałem, że córcia jakiegoś Pana Ważnego / znajoma musiała mieć z nim problemy. Albo Pan Ważny trafił na streama i nie spodobało mu się, bo jest kakoldem.

Nie żebym bronił wszystkich jego zachowań, ale część problemów bierze się z tego, że pozwalamy ludziom na decyzje bez konsekwencji. Kobiety tu wybierają, chcą mieć atencje. A że kłamie? No przykro mi w ch**. Nasze prababcie lub
  • Odpowiedz
Powinien był informować przed włączeniem live'a. W trakcie się nie liczy, bo już wizerunek poszedł w świat zanim mogły zareagować. Dojadą go i im kibicuję.

@RozwiewamyTajemnice: typie, jak kamera świeci, to nie da się jej nie zauważyć (wiem, bo mam styczność z człowiekiem, który ma 24/7 streaming w domu od lat), a ona nie jest ukryta.
  • Odpowiedz