Aktywne Wpisy
kaszaamanna +972
Po dziesięciu latach biernego przeglądania forum przyszedł niestety dzień w których chciałbym poprosić Was o dobre myśli i modlitwę. U mojej 30 letniej żony zdiagnozowano nowotwór z przerzutami - rokowania są kiepskie ale się nie poddam.
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..
Dla nas i naszej małej córki . Dziękuję za każdą dobrą myśl..

gadatos +68
Jeśli chodzi o psy i temat na wykopie który ostatnio jest często poruszany.
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
Sezon rowerowy już się skończył, ale przez 5 miesięcy krótkiego i brzydkiego sezonu kolarskiego, przeżyłem jakieś 20 ataków psów, które próbowały mnie zrzucić z rowera.
Czysto hipotetycznie jeśli z--------m takiemu psu z buta uzbrojonego w SPD, który atakuje mnie na drodze publicznej, to czy coś mi za to grozi? Słyszałem o sytuacji że gość w obronie własnej został skazany na
źródło: images
Pobierz

#jedzzwykopem #gotujzwykopem #obiad #niedziela #gotujzpypem
źródło: 1000059178
Pobierz( ͡° ͜ʖ ͡°)
(╯°□°)╯︵ ┻━┻
@pypowicz: No smakuwa. Ja dzisiaj też jadłem, ale w formule w granicach węgierskiego wzorca. Korzystam z sezonu na pomidory.
Cukinię dawałem przez lata, aż któregoś razu doszedłem do wniosku, że bez niej jest bardziej wyraziste. Pieczarek nigdy nie dawałem, ale jeśli bym już dawał grzyby to leśne i na ile zrozumiałem to taki
źródło: IMG20250713184642
PobierzTwoje leczo też wygląda super