Aktywne Wpisy

ziomgaltestowy +84
Zatrudnili u mnie zoomera i to ile on p----------a kasy to głowa mała. Jego zycie idealnie opisuje konsumpcjonizm 21 wieku i "problemy" z jakimi młodzi się obecnie mierzą.
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w
Koles codziennie zaczyna dzień od energetyka z żabki. Zamiast zrobić swoje jedzenie to kupuje jakies wykwintne gotowce albo zamawia z restauracji do biura XD Po południu wlatuje 2 energetyk albo jakies picie też z żabki, gdzie ceny są w skrócie mówiąc p------e. No i w

witam12 +75
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

Kiedyś, gdy chodziłem do szkoły podstawowej, uczyłem się w jednej klasie z córką szkolnej psycholog. Pewnego dnia los chciał, że córka pani psycholog coś zniszczyła, ale obwiniła za to mnie. Miałem przez to duże problemy xd wezwano moich rodziców, musiałem tłumaczyć się przed dyrektorem, a potem jeszcze rozmawiać z panią psycholog. Nikt nie chciał mi uwierzyć. Wszyscy jednogłośnie uznali, że to ja jestem winny.
Najbardziej zapamiętałem słowa pani psycholog. Powiedziała, że nie ma wątpliwości, że to byłem ja, bo jej córka jest grzeczna i nigdy nie zrobiłaby czegoś takiego. Dodatkowo powiedziała, że jest stu procentowo pewna iż to ja jestem winny i kłamie, bo podczas rozmowy nie patrzyłem jej w oczy i to jest ogromny dowód, a ona sie zna na psychologii xdd
A wy co byście zrobili w takiej sytuacji na moim miejscu, jakbyście wiedzieli, że to ona, a nie wy? albo jak odpowiedzieli na ten niepodważalny argument z oczami? xd
Swoją drogą, mega łobuziara z niej była, ale mama zawsze chroniła honoru swojej córeczki i robiła z niej aniołka.
#psychologia #szkola
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero
❤️ Projekt mirko.pro działa dzięki wsparciu użytkowników. Wspomóż projekt
źródło: Czym-zajmuje-sie-psycholog_-1024x654
Pobierz@mirko_anonim: Nie ma sensu, bo skoro została PsychoLoszką to znaczy, że żadne logiczne argumenty do niej nie trafią. Zresztą to żadna tajemnica, że na psychologię idą głównie dziewczyny z problemami psychicznymi ( ͡° ͜ʖ ͡°) a sama
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Zaakceptował: Nighthuntero