Aktywne Wpisy

Dziś na potańcówkach każdy opowiadał że był na wakacjach w chinach w kenii w singapurze fajnie ja byłam k---a w kłodzku

agaaa_ +26
#slubodpierwszegowejrzenia dlaczego pani burmistrz nie odmienia nazwisk?
Skopiuj link
Skopiuj link

Regulamin
Reklama
Kontakt
O nas
FAQ
Osiągnięcia
Ranking
Ktoś w sumie trafnie wyjaśnił niektórych wykopków odnośnie afery:
- "Taki taki Król Sawanny miał w sobie tyle odwagi, by przepłynąć na pontonie setki mil do Europy i zagadać do polki, a taki wykopek siedzi w swojej piwnicy, ukrywając się przed światem i właśnie obserwuje, że kolejna potencjalna żona została zdjęta z rynku matrymonialnego. Tu nie ma głębszej filozofii".
Co jest ciekawym spostrzeżeniem, bo od lat w polskiej manosferze kultywuje się bierność. Odkąd pamiętam to na wykopie jakiekolwiek działanie to cope i lepiej obserwować, analizować, marzyć, tworzyć fikcyjne scenariusze w głowie lub tworzyć ideologie. Dlatego potem zdziwienie, że taki Sebix podobny do szczura wyrwał fajną laske bo próbował 9 razy i za 10 wyszło. Kobiety mają swoje YOU GO GIRL, my mamy swoje DON'T DO ANYTHING.
#przegryw #blackpill #redpill #zwiazki #niebieskiepaski #rozowepaski #samotnosc #depresja #tinder
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
▶︎ Obserwuj nasz tag #mirkoanonim
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: RamtamtamSi
👉 Z Twoją pomocą możemy działać dalej! Wspomóż projekt
źródło: b65fc84ef2b54e193d5b51174e4a49e290bc6f7e2bf818ac14cfa959dbede662
Pobierz@centerario: sam się uważam za przegrywa i idealnie się wpasowuje (za wygląd, wzrost, itd.) a nikogo nie utrzymywałem a jednak miałem relacje. Mówisz że przegryw nie utrzyma relacji ale jak pokazuje showbiznes czy świat influencerów to chad też może nie utrzymać. Czy nie zgodzisz się zatem że lepiej cokolwiek robić ale robić niż nic?
〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz
@mirko_anonim: ta jasne. Sorosoidy "ratują tonących" gdy ci tylko odbiją od brzegu (!) i transportują ich na Lampedusę. Dlaczego włoskie służby tajne nie zorganizowały przemytnikom kilku zniknięć bez śladu to nie mam pojęcia.
dla takiego zagadać do kobiety to dla ciebie jak zagadać do psa na spacerze. Bo