@Satan_Was_a_Babyboomer: murapol, wszędzie poznam tę czcionkę, przeklinam dzień w którym zdecydowałam się na zakup mieszkania od nich parę lat temu ( ͡°ʖ̯͡°)
@Satan_Was_a_Babyboomer: to ja sugeruję, aby na spokojnie nic do 11 września na rynku nieruchów nie kupować. Niech sobie deweloperuchy pomyślą ile ma to kosztować. Nie stresujcie ich, nie zabierajcie im czasu.
@Satan_Was_a_Babyboomer: Paszyka odwołali teraz sklecą na szybko pierwsze klucze i przed 11 września kurniki po 2miliony, bo wszyscy polacy w krypto zapakowani to za gotówkę kupią. A jak nie wszyscy to wystarczy dwóch, którzy wykupią wszystkie mieszkania ¯\(ツ)/¯
@randomXdd: lecą w kulki od początku z tym, że trzeba kupować system smart home obowiązkowo (ściema, po odbiorze mieszkania napisaliśmy bezpośrednio do wykonawcy z odstąpieniem od umowy i zwrócili nam 6k- ważne zeby nie umawiać montażu) Administracja która narzucają to ADM property, ich spółka córka, polecam poczytać komentarze na googlu, pod każdym z nich się podpisuję rękami i nogami ;) Mają beznadziejny standard wykończenia- nie robią sufitów, zostawiają gołe płyty
#nieruchomosci #heheszki #humorobrazkowy
źródło: temp_file8726589965573437082
PobierzJa wiem, że różne rzeczy dzieją się u deweloperów, ale oni to pedały pierwszej wody.
Administracja która narzucają to ADM property, ich spółka córka, polecam poczytać komentarze na googlu, pod każdym z nich się podpisuję rękami i nogami ;)
Mają beznadziejny standard wykończenia- nie robią sufitów, zostawiają gołe płyty
Do odbioru