Wpis z mikrobloga

Człowieka pół dnia nie było. Wstaję rano, piję kawę i okazuje się, że w Oświęcimiu nie gazowano a prezydent chce wieszać sędziów. Znowu obudziłem się w memie xd

#polityka #bekazprawakow
  • 41
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@misiopysio: oby ciebie i twojego starego zgazowali tęczowy psie, coś p--------z o podkarpaciu, a wystarczy mój nick przeczytać, chyba, że czytać nie umiesz bo cie stary czytać nie nauczył. Liściem bym cię zabił albo gilem z nosa, cwelu 60kg, suchoklatesie p--------y. Opowiedz lepiej jak twój stary na cwelowni siedział za alimenty i go ruchali kijem od przepychaczki
  • Odpowiedz
  • 0
Koronny argument każdego lewaka widzę. Mówisz coś o mojej matce

@wigrysuwalki: Czekaj, drobny chłopcze. Wyzywałeś mnie od lewaków i myślałeś, że ci nie odpowiem? Xd

Liściem bym cię zabił albo gilem z nosa, cwel

G---o byś zrobił pisowski chudzielcu xd w internecie jesteś :*
  • Odpowiedz
@misiopysio: Lewak to nie wyzwisko k---o głupia. Nie moja wina, że jesteś tępy i ojcowie wychowali cie na pedała. Podaj adres to stoczymy pojedynek na gołe pięści, jak prawdziwi mężcz...... a nie czekaj..... dobra po prostu podaj ten adres to cie r-------e po prostu i tyle, przejade sie do tego pedalskiego poznania nagrać filmik jak swoje żółte zęby zbierasz z chodnika do reklamówki.
  • Odpowiedz
@misiopysio: jaki film? jak twoja w-------a moje g---o? a no spoko poczekam. On troche długi jest bo tam całą cysterne ma do opróżnienia pod sam koniec. Ona po prostu lubi ciepłą czekoladkę mojej pordukcji.
  • Odpowiedz
@misiopysio: Ja nie jestem pisowcem, moim idolem jest Janusz Korwin-Mikke, więc nie wiem o czym ty p--------z. To, że wy tęczowe k---y, bio, lpg, itd o----------e sobie pały nawzajem, tuskowi, trzaskowskiemu i modlicie się do szatana to już wasza sprawa
  • Odpowiedz