Wpis z mikrobloga

Miałam sobie koleżankę, jedną jedyną, może niezbyt bliską i nie najlepszą, ale nas połączyło zainteresowanie cukiernictwem i memy z kotami. I tak przez ostatnie 3 lata wymieniałyśmy się przepisami i zabawnymi obrazkami i cóż... Wzięła i mnie zghostowała. I jakoś mi smutno. Bo chociaż poza ciastkami i kotami łączyło nas niewiele, to jednak dobrze mieć koleżankę.

Chciałam znaleźć pocieszenie w jagodowym eklerze, ale nie przemyślałam sprawy, bo teraz to już nie mam komu opowiedzieć, że krem dobry był, taki nie za słodki ( ͡° ʖ̯ ͡°)

#feels #zalesie
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

• 0
@PiccoloColo: @fff112 Śmieszki śmieszkami, ale minimum przyzwoitości warto mieć i napisać koleżance, że ma palić wrotki, a nie po prostu świadomie i celowo ignorować ( ͡° ʖ̯ ͡°)

• Odpowiedz
@puddin: już Ty dobrze wiesz co to jest, ale pomijając już te śmieszki to jak nie odpisuje WCALE to bym napisał co się stało, dlaczego się nie odzywa i że się martwisz, a jak czymś ją uraziłaś to poproś o wyjaśnienie. Jak odczytuje i nie odpisuje to napisz, że zgłosisz na policję, że się coś stało, na pewno odpisze i jak ma żal to wyjasni bo już będzie musiała.
  • Odpowiedz
  • 1
@fff112: Nie wiem, ale się domyślam.

Widziałam ten schemat w jej wykonaniu wiele razy i za każdym razem starałam się jej zwracać uwagę, że c-----o tak ludzi traktować, ale zawsze miała jakąś wymówkę. Teraz trafiło na mnie. Mogłam się tego spodziewać, chociaż naiwnie wierzyłam, że jednak minimalnie mnie szanuje. Zakładam, że w końcu się odezwie, ale mam swoje granice i jedna właśnie została przekroczona. Chociaż mnie lekko boli serduszko to
  • Odpowiedz