Aktywne Wpisy

32cm +424
źródło: FB_IMG_1778474329940
Pobierz
Hej! Mam obecnie iPhone 14 pro. No i w sumie oprócz tego, ze zjechałem juz baterie (80%), to telefon działa idealnie. Jest szybki, ma fajny ekran, robi świetne zdjęcia. Do tego używam go czasem jako kamerki internetowej podczas calli - jakość jest po prostu rewelacyjna. Zastanawiam się czy jest sens wymiany tego modelu na nowy, ale nie widzę po prostu żadnych argumentów. Wymienię baterie za około 300zl i będzie idealnie. Co myślicie?

źródło: comment_lLkn7G4IC1fse1UCsyiDSavE9ycLTBt4.jpg
Pobierzźródło: comment_Qg0FtnZGzi1TS9cO8XFUvth69PdT8USy.jpg
Pobierzźródło: comment_TvFF0eDy4xwHUt44fFERTw86mXSb010T.jpg
Pobierzźródło: comment_U2oThJCBciZv0fwYpJURmXtuHBSCbPxt.jpg
PobierzMam pytanie, jak ją podlewasz?
Ja kiedyś miałem rosiczkę i muchołówkę, stały spokojnie przez kilka miesięcy, aż trafił się bardzo gorący sierpień i mimo podlewania mi uschły. Do tej pory nie wiem co zrobiłem źle.
kupujesz destylowaną czy odkładasz wadę aż odstoi?
opryskujesz je wodą jak jest upał?
źródło: comment_bHwjVKbB4sWR4ULeJK36J8trD4bOjQff.jpg
PobierzLato sie zbliza, kupił bym sobie taka roślinkę, żeby mi to całe wlatujące w nocy do pokoju robactwo wycięła w pień, ale czy jest skuteczna?
I skoro wabi, to czy efekt nie będzie odwrotny do zamierzonego-czy mi z dworu do domu nie będzie ściągać tego badziewia :)
Ostatnia rzecz jaka mnie ciekawi-trzeba to dokarmiać jak nic nie złapie, czy na wodzie i słońcu tez pociągnie swój żywot?