Aktywne Wpisy
darkprincewwa +809
#pracbaza #praca #hajs
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)
Dostałem dzisiaj najwyższą pensje w życiu, 8k PLN. Nikt w rodzinie nigdy tyle nie dostał. Pewnie dla wielu ludzi nie są to zwrotne pieniądze ale czuję wreszcie zadowolenie z siebie, że człowiek że z------j rodziny mógł wyjść na ludzi.
PS. 8k to dopiero początek w tej drabince kariery:)

styxu +145
źródło: 1000007237
Pobierz

źródło: comment_lLkn7G4IC1fse1UCsyiDSavE9ycLTBt4.jpg
Pobierzźródło: comment_Qg0FtnZGzi1TS9cO8XFUvth69PdT8USy.jpg
Pobierzźródło: comment_TvFF0eDy4xwHUt44fFERTw86mXSb010T.jpg
Pobierzźródło: comment_U2oThJCBciZv0fwYpJURmXtuHBSCbPxt.jpg
PobierzMam pytanie, jak ją podlewasz?
Ja kiedyś miałem rosiczkę i muchołówkę, stały spokojnie przez kilka miesięcy, aż trafił się bardzo gorący sierpień i mimo podlewania mi uschły. Do tej pory nie wiem co zrobiłem źle.
kupujesz destylowaną czy odkładasz wadę aż odstoi?
opryskujesz je wodą jak jest upał?
źródło: comment_bHwjVKbB4sWR4ULeJK36J8trD4bOjQff.jpg
PobierzLato sie zbliza, kupił bym sobie taka roślinkę, żeby mi to całe wlatujące w nocy do pokoju robactwo wycięła w pień, ale czy jest skuteczna?
I skoro wabi, to czy efekt nie będzie odwrotny do zamierzonego-czy mi z dworu do domu nie będzie ściągać tego badziewia :)
Ostatnia rzecz jaka mnie ciekawi-trzeba to dokarmiać jak nic nie złapie, czy na wodzie i słońcu tez pociągnie swój żywot?