Wpis z mikrobloga

@anomalia_: mordko mam Light Blue forever i jest to takie sztosiwo, ze Sam nie wierze, ze to wycofali. Italian love niuchalem, ale zanim kupilem to tez spadlo z rowerka.
Forever to jest fala komplementow latem.
  • Odpowiedz
@anomalia_: Przede wszystkim miło widzieć, że ten tag znowu ożył :) JPG Elixir również uwielbiam i nie wstydzę się do tego przyznać. Bardzo komplementogenny, kobietom wyraźnie się podoba, świetne u mnie parametry i pewnie też bym go wziął do swojego top 10, ale u mnie tę rolę waniliowego słodziaka zajął Althair. Light Blue Forever też mam, ale niewiele więc oszczędzam. W gwoli ścisłości, on nie został wycofany ze sprzedaży, bo
  • Odpowiedz
  • 0
Ale fakt, taki zapach jak Forever czy Italian Love zasługują na stałą produkcję

@Kenteris: a no, bardziej do tego piję, na pewno źle się nie sprzedawał skoro potem wydali praktycznie ten sam Italian Love rok po xd Ja akurat mam ze 160ml Forever i z 35ml Italian Love, więc sobie nie żałuję ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Muszę jeszcze dać szansę Fiero, bo widzę, że jesteś drugą kolejną osobą, która umieszcza go
  • Odpowiedz
mam ze 160ml Forever i z 35ml Italian Love, więc sobie nie żałuję

@anomalia_: Łoooo Panie, to jesteś ustawiony do końca życia, patrząc ile wołają teraz za oba na PH ;)

Eau Sauvage mam w wersji Parfum, tzn. dekant, ale chyba też nigdy nie zakochałem się w nim. W podobnych klimatach najbardziej mi podobał się Creed - Bois du Portugal i pewnie w końcu kupię flaszkę, a także TF -
  • Odpowiedz