@DarthRevan155: swoją drogą albo talerz taki ogromny, albo porcja jak dla 6 latka i to takiego niejadka 🤔 no ja to zjadał tak przynajmniej z 6-7 razy tyle na obiad prezesie. Cienko przędziesz prezesie, oj cienko.
@MECZULURETU: nie pamiętam, jakiś niszowy kanał młodej kobiety. Znalazłem kiedyś, jak szukałem legendarnej powyżej godzinnej składanki Olo vs ekopet. Punktowała go ze nie jest weganinem a freeganinem z elementami diety wegetariańskiej, bo weganizm to też nie używanie produktów odzwierzecych czy jakoś tak.
@DarthRevan155: Z niego taki weganin jak ze Szczocha 207 abstynent... Gdyby był rzeczywiście weganinem, to by nie podjadał skwarek z babki ziemniaczanej w Zodiaku, ani nie żarł grochówki na festynie. Pewnie w domu normalnie je wszystko i nie zdziwiłbym się jakby wyżarł wszystko z lodówki Konona podczas szabrowania. Dla mnie to typowy freeganista/darmozjad mieszkający u tatusia, który mu wszystko opłaca w zamian za wożenie go po mieście.
#wykopaka Czy wypada parze która chce jeść zdrowo i zrzucić kilka kg zrobić trolllowo pieroga z filcu? ( ͡º͜ʖ͡º) Kuwa, obiecałam że będzie moje rękodzieło w paczce i będzie (╯°□°)╯︵┻━┻
Gdyby był rzeczywiście weganinem, to by nie podjadał skwarek z babki ziemniaczanej w Zodiaku, ani nie żarł grochówki na festynie.
Pewnie w domu normalnie je wszystko i nie zdziwiłbym się jakby wyżarł wszystko z lodówki Konona podczas szabrowania.
Dla mnie to typowy freeganista/darmozjad mieszkający u tatusia, który mu wszystko opłaca w zamian za wożenie go po mieście.