Wpis z mikrobloga

Cześć wszystkim!
Czy ktoś korzystał może już z narodowego programu Moje Zdrowie?
Ja czekam na skierowania od 27 maja, w mojej przychodni lekarz rodzinny stwierdził, że jeśli będzie musiał każde skierowanie pisać osobno, to on to wali, ich dostawca oprogramowania do tej pory nie udostępnił narzędzia do nadawania wielu skierowań dla jednego pacjenta xD, bardzo podoba mi się też zapis na stronie programu Moje Zdrowie (widoczny na zdjęciu), czyli w sumie mają 30 dni, ale jak się do ciebie nie odezwą, to w sumie bujaj się i sam się upominaj xDDD, w tym kraju zawsze wszystko musi być od d strony i zapewne dostanę te skierowania pod koniec tego roku albo może w następnym, czy tylko w mojej przychodni tak jest, czy inne też mają takie problemy?

#pytanie #zdrowie #lekarz #polska
Djabloo2 - Cześć wszystkim!
Czy ktoś korzystał może już z narodowego programu Moje Zd...

źródło: Screenshot_1

Pobierz
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Djabloo2: bez problemu po tygodniu dostałem skierowanie - widać to po prostu człowiek jest słaby u ciebie i komuś tam się nie chce klikać.

U mnie bez problemu przyszły skierowania na wszystkie badania, termin do końca roku
  • Odpowiedz
@drakan8: ja nie wiem nawet na co dostałam, bo nie ma żadnego skierowania. Kazali w smsie zgłosić się do punktu pobrań zwyczajnie XD przecież jak tam jest coś poza krwią to będę jechała na darmo XD
  • Odpowiedz