Wpis z mikrobloga

#przegryw tak se tera mysle ze jak jakas para mowi ze staraja sie o dziecko to tak naprawde to znaczy ze maja w planach zeby partner spuszczal sie partnerce w cipe wczesniej dokonujac wielu ruchow frekcyjnych i beda powtarzac to do skutku az nie dojdzie do zaplodniena
  • 20
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@nikodem14: najbardziej r---------a jak słyszysz takie coś powiedziane na jakiejś imprezie rodzinnej typu komunia czy święta xD i te stare babcie czy ciocie, którym aż się oczy swiecą podczas gratulowania xD
  • Odpowiedz
@nikodem14 nie, to wcale tak nie znaczy. Codziennie miliony facetów na całym świecie spuszcza się w partnerce i większość z nich wcale nie stara się o dziecko (choć niektórzy będą je mieli). Jak ktoś ogłasza, że stara się o dziecko to znaczy, że podjął świadomą decyzję w kwestii macierzyństwa i właśnie dlatego ludzie życzą powodzenia i potem gratulują - wy smutne i obrzydliwe przegrywy

• Odpowiedz
@abbondanza ja mialem w pracy laske co potrafila normalnie na spotkaniu przy wszystkich powiedziec ze stara sie o dziecko xd ale mnie cringe zlapal, przeciez to dokladnie tak jak op pisze, mowisz ludziom ktorych srednio znasz ze ktos (twoj facet) sie w ciebie spuszcza, kogo to do jasnej anielki obchodzi? Rozumiem przyjaciolkom, matce, ojcu zeby sie przygotowali do roli babci/dziadka ale serio sa ludzie ktorzy w robocie takie rzeczy mowia xd
  • Odpowiedz
@mariokanar ja p------e XD heheszki heheszkami, ale tylko wy to słyszycie, bo s----a bije wam do mózgu. Jak ktoś opowiada o smacznym jedzeniu to też myślisz tylko o procesie trawiennym i defekacji? Idź na dziwki albo coś chłopie i ogarnij głowę
  • Odpowiedz
@abbondanza dobrze kombinujesz bo dla mnie to jest na poziomie tego jakby ktos wstal od stolu powiedzial "ide sie wysrac" i wyszedl, ten sam poziom obrzydlistwa, chamstwa i braku wyczucia

Po co mialbym isc na dziwki? I ty mowisz ze ktos sprowadza wszystko do seksu? Xd
  • Odpowiedz
@mariokanar no wiem właśnie ziomuś ale to nie świadczy o tobie dobrze i musisz to ogarnąć jak chcesz być szczęśliwy i boku innych ludzi - chyba że nie potrzebujesz nikogo dla szczęścia to możesz zostać cały życie na tagu
  • Odpowiedz
@abbondanza mordo ja prowadze satysfakcjonujace zycie seksualne (jestesmy na anonimowym forum, moge sobie pozwolic na taki tekst, pisze to zebys mi nie wyskoczyl ze jestem hipokryta). Nie jestem z tagu #przegryw, ten wpis jest w goracych. Wiec jeszcze raz - kazdy kto na forum publicznym, przy ludziach ktorych tak sobie zna (czyli np w pracy) mowi ze stara sie o dziecko to cham, prostak i wiesniak. Tak wiem
  • Odpowiedz
@nikodem14: jak będziesz miał więcej niż 15 lat to będziesz wiedział że w staraniu się o dziecko nie chodzi tylko o ejakulat w środku kobiety, ale czasem przez miesiące, a nawet lata "szykowanie sie" w różnym tego słowa znaczeniu i to przez obojga partnerów - robienie różnych badań, zmiana diety, nawyków, wizyty po lekarzach itp.
  • Odpowiedz