Aktywne Wpisy

Arbuzlele +624
KorpoRozowa +1
Jestem ciekawa co o tym myślicie, bo mi coacherki zaczęły wjeżdżać na psychę.
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Ja mam dwadzieścia kilka lat i pracuję w korpo, zarabiam ok. 4300 zł na rękę. Mój chłop, rówieśnik, pracuje fizycznie, robi nadgodziny i zarabia ok. 6000 zł na rękę. Mieszkamy razem, w małym mieście, w mieszkaniu mojej mamy, więc nie obciąża nas odstępne co miesiąc. Mamy wspólne konto w banku, na które przelewamy co miesiąc taką samą kwotę i z
Co uważacie za bardziej sprawiedliwe?
- Wpłacanie takiej samej kwoty na konto 70.2% (205)
- Wpłacanie procentowe od wypłaty np. po 40% wypłaty 29.8% (87)

źródło: IMG_1594
PobierzWiesz o co chodzi, mordo!
Tak w ogóle to powinno się piętnować chamskie rapsy. Chłopcu jeszcze jajka nie obrosły, a jara się pseudo gangsterkami i co z takiego będzie? Nic nie będzie. A słuchając czegoś takiego będąc dorosłym człowiekiem, to już kosmiczna żenada. Z drugiej strony od razu
Gotów do walki jak Lobo
I tak jak Cop Robo
Oczyszczam miasto ze (fsst) z pustą głową
A więc zobacz jak na wolno Eldo jedzie
Cały świat pada tutaj na
Dla mnie gość i tak jest wybitny, choć może to tylko sentyment.
Ta historia przypomina mi sytuacje w której Jan Maria Rokita krzyczał w samolocie, że „Niemcy mnie biją!”. Żenada niesamowita i zaważyła w pewnym sensie na dalszych losach politycznych Rokity, co nie zmienia faktu, że jest ponadprzeciętnym człowiekiem i warto go czasami w jakimś
@Derezzed: Generalnie to tak właśnie trochę jest. Ta muzyka w Polsce jest opóźniona bo na przykład trzeba się ''zainspirować'' Francją, Niemcami, Stanami Zjednoczonymi więc najpierw ktoś tam musi coś wypuścić żeby nasi raperzy mogli podj...mieli inspirację ( ͡° ͜ʖ ͡°)