Aktywne Wpisy

okoboji +187
400 tysięcy złotych za niekatywny kanał na youtube, który przez prawie rok wypuścił jeden film z animaacjami generowanymi AI a do tego ten film jest recenzją filmu.
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
Ludzie szanujcie swoje pieniądze ja wiem, że każdy wydaje na co chce ale ola boga bez przesady.
Jakby ten "twórca" jeszcze coś dowoził, dodawał, zarażał nauką jak 10 lat temu to ok ale on jedyne co zrobił pożytecznego ostatnio to zbierał na operację barku u
źródło: Zrzut ekranu 2026-01-30 o 12.43.38
Pobierz
krystian-stepaniak +133
Urośnij do 190 to może 30 letnia szczurzyca cię zaakceptuje xD
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill
#p0lka #logikarozowychpaskow #tinder #blackpill

źródło: IMG_1594
PobierzWiesz o co chodzi, mordo!
Tak w ogóle to powinno się piętnować chamskie rapsy. Chłopcu jeszcze jajka nie obrosły, a jara się pseudo gangsterkami i co z takiego będzie? Nic nie będzie. A słuchając czegoś takiego będąc dorosłym człowiekiem, to już kosmiczna żenada. Z drugiej strony od razu
Gotów do walki jak Lobo
I tak jak Cop Robo
Oczyszczam miasto ze (fsst) z pustą głową
A więc zobacz jak na wolno Eldo jedzie
Cały świat pada tutaj na
Dla mnie gość i tak jest wybitny, choć może to tylko sentyment.
Ta historia przypomina mi sytuacje w której Jan Maria Rokita krzyczał w samolocie, że „Niemcy mnie biją!”. Żenada niesamowita i zaważyła w pewnym sensie na dalszych losach politycznych Rokity, co nie zmienia faktu, że jest ponadprzeciętnym człowiekiem i warto go czasami w jakimś
@Derezzed: Generalnie to tak właśnie trochę jest. Ta muzyka w Polsce jest opóźniona bo na przykład trzeba się ''zainspirować'' Francją, Niemcami, Stanami Zjednoczonymi więc najpierw ktoś tam musi coś wypuścić żeby nasi raperzy mogli podj...mieli inspirację ( ͡° ͜ʖ ͡°)