Wpis z mikrobloga

@PrawdziwyEuropejczyk: jeszcze wszystko z autotunem i brzmi jak opóźniony w rozwoju. Człowiek był zawsze otwarty na nowe gatunki i nawet Skrillexa dał radę posłuchać, ale w tym nie ma sztuki. Mam taką młodą Julkę za ścianą i puszcza głośno to g---o, więc zdobyłem trochę doświadczenia mimo woli.
  • Odpowiedz
@Derezzed: Takiego Eldo można posłuchać i wg. mnie to już sztuka, ale on jest raczej wyjątkiem i nie do wszystkich jednak trafi.
Wiesz o co chodzi, mordo!
Tak w ogóle to powinno się piętnować chamskie rapsy. Chłopcu jeszcze jajka nie obrosły, a jara się pseudo gangsterkami i co z takiego będzie? Nic nie będzie. A słuchając czegoś takiego będąc dorosłym człowiekiem, to już kosmiczna żenada. Z drugiej strony od razu
  • Odpowiedz
@zssrauamaiw: przyzwyczaiłem się, że wszyscy to wyciągają ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Dla mnie gość i tak jest wybitny, choć może to tylko sentyment.
Ta historia przypomina mi sytuacje w której Jan Maria Rokita krzyczał w samolocie, że „Niemcy mnie biją!”. Żenada niesamowita i zaważyła w pewnym sensie na dalszych losach politycznych Rokity, co nie zmienia faktu, że jest ponadprzeciętnym człowiekiem i warto go czasami w jakimś
  • Odpowiedz
jeszcze wszystko z autotunem i brzmi jak opóźniony w rozwoju.

@Derezzed: Generalnie to tak właśnie trochę jest. Ta muzyka w Polsce jest opóźniona bo na przykład trzeba się ''zainspirować'' Francją, Niemcami, Stanami Zjednoczonymi więc najpierw ktoś tam musi coś wypuścić żeby nasi raperzy mogli podj...mieli inspirację ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz