Wpis z mikrobloga

mireczku jeszcze nie wiemy za co go wsadzili na sankcje.

@mexxl: wiemy XD artykuł 198 kk, i artykuł 217 kk a to tylko na ten moment, czyli prawie to co ja napisałem przy czym zaznaczyłem, że to kwestia prawników jakimi artykułami będą go atakować. Plus wypowiada się prawnik i mówi dokładnie to co ja mówiłem XD nie wiem co ty chcesz udowodnić

błagam przestań już robić z siebie debila XD
  • Odpowiedz
@mexxl: masz źródło XD dobra kończe bo widzę, że jak bym cie zaprowadził do tego aresztu i pokazał ci ze wtyklak siedzi w celi to dalej byś próbował dyskutować, że jednak on wcale nie siedzi tylko stoi a po za tym to nie wiadomo bo nie ma źródła XD
jestagrest-niema - @mexxl: masz źródło XD dobra kończe bo widzę, że jak bym cie zapro...
  • Odpowiedz
  • 0
⁵ @jest_agrest-nie_ma dobra kończę dyskusję bo jesteś takim ignorantem prawnym, że ta dyskusja przestaje mieć jakikolwiek sens. Albo otwórz sobie w internecie kodeks karny albo skorzystaj jeśli jesteś na tyle inteligentny z czata GPT bo już tych głupot dalej słuchać się nie można. Żeby konopski kolejnych stu tysięcy złotych nie musiał płacić
  • Odpowiedz
@M3rl1n_: masz 1 do 1 napisane wyżej co twierdziłem, możesz sobie przeczytać.

artykuł 197 a jest 198 i 216 a jest 217 plus brak swiadomej zgody na transmisje, przy czym zaznaczyłem, że

To tylko kilka paragrafów z gpt, ale jak by zdolny prawnik się za to zabrał wymyślił by pewnie coś jeszcze.

dalej będziecie się kłócić, że nie da sie paragrafu na niego znaleźć jak koleś literalnie siedzi od dwóch
  • Odpowiedz