Aktywne Wpisy

fsfdjf +7
jakie polskie słodycze/przysmaki mogę kupić ludziom, którzy nigdy nic polskiego nie jedli? myślałam nad kabanosami, polskimi ogórasami i kisielem, ale co jeszcze mogłabym kupić to nie wiem
Czy są jakieś fastfoody w Krakowie, które są czymś innym niż frytki, zapiekanka, kebab, pizza, kiełbaska z nyski i jest to coś z prostych składników bez masy chemikaliów - jak najmniej przetworzone. Coś co można zjeść na ulicy czyli też nie stołówka.
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie
#krakow #jedzenie #kebab #pytaniedoeksperta
#pytanie

Twoja argumentacja mogłaby mieć szansę, choć niezbyt dużą w krajach z prawem anglosaskim. W Polsce system prawny po prostu tak nie działa. Czy podoba to się tobie czy nie i nie mieszaj KK z KPC.
I co? nie mieliście racji, a się rzucaliście jak szynka na patelni XD wielcy eksperci XD
Ale przyznaję rację z tym że miałeś nosa że gej siedzi w areszcie.
@mexxl: bo o tym decyduje sąd a nie prokurator XDD to jedno, a drugie to materiał literalnie zaczyna się od tego, że koleś ma aktualnie 2 miesiące aresztu tymczasowego XD
A pokaż mi jedną sytuację na streamie, która podpadałaby pod kodeks karny i tymczasowy areszt
Buddzie też zarekwirowali samochody, piękna pokazówka była z jego aresztowania jak go wyprowadzali w kajdankach i jak to się skończyło? Dwa tygodnie później hulał na wolności a samochody grzecznie wróciły na parking.