Wpis z mikrobloga

@murdoc: zawiesza się, czasem nie mogłem połączeń odbierać, czasem nie dało się kliknąć jakiegoś przycisku na ekranie, czasem nie reagował na nic, grzeje się jak piec, jakość połączeń i handoverów vowifi<>volte tragiczna. Ja pogtrzebuję telefon do pracy i ten szajs jest dla mnie nieakceptowalny.
  • Odpowiedz
@Ceedzik: Orange flex, nie sprawdzałem innych. Natomiast pracowałem wiele lat w QA w mobilnym R&D i dam sobie rękę uciąć że to problemy niezależne od sieci
  • Odpowiedz
@Ceedzik: a jeszcze dodam że najniższa jasność to żart w porównaniu z oledami (sporo używam nocą przed snem).

Na plus w sumie to, że na 1% baterii potrafił wytrzymać mega długo. Chyba spory zapas zostawili.
  • Odpowiedz
@murdoc: Wyświetlacz akurat ma najlepszy na rynku praktycznie na równi z S25 Ultra. Niestety Pixele od czasu eksperymentów z Tensorami używają beznadziejnych modemów Samsunga, które właśnie się bardzo grzeją jak korzystasz z 5G/LTE. Przez co mogą zwłaszcza w lecie się zgrzać i zwolnić przez throttling, oczywiście odbija się ten modem także na baterii. Na wifi wszystko jest cacy. Dlatego też przy Samsungach też trzeba uważać by nie brać egzemplarza z
  • Odpowiedz
Wyświetlacz akurat ma najlepszy na rynku praktycznie na równi z S25 Ultra

@Ceedzik: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

sorry, ale po tym przestałem czytać
  • Odpowiedz
@PiersiowkaPelnaZiol: pół roku temu kupowałem mamie KitchenAida w austriackim MM (by the way, wciąż jest ta zajebista promka) i po prostu znalazłem dziewczynę z moich stron, która jechała Blablacarem z Wiednia. Zamówiłem z odbiorem do sklepu, odebrał mi to mój znajomy a następnie przekazał tej dziewczynie. Kosztowało mnie to 15€ i trochę stresu, czy jest warta mojego zaufania.
  • Odpowiedz