Wpis z mikrobloga

@KAKOWICZ: nwm może oni mają jakiś swoich lekarzy w tych centrach integracji czy co ale u mnie w szpitalu jedyni którzy byli.orzyjmowani poza kolejką to pacjenci z prywaty ordynatora xDD co jest kur.wa żenujące oczywiście
  • Odpowiedz
@KAKOWICZ ja chciałem się umówić ostatnio na wizyte kontrolną to mi powiedziano że Pan Specjalista jeszcze nie podał terminów na ten rok i mam dzwonić za 2 tygodnie.
  • Odpowiedz
Po prostu jesteś skrajnym ignorantem. Od podwojenia liczby miejsc na kierunku lekarskim, przez zwielokrotnienie wynagrodzeń na stażach i rezydenturach, po cyfryzację.

@eduardo-garcia: Proszę Cię, sluzba zdrowia wymaga komplesowej reformy od lat, mamy jeden z najduzszych czasow oczekiwania na specjalistow w EU, cyfryzacja byla czyms co trzeba bylo wykonac niezaleznie od wladzy, wynagrodzenia i liczby na kierunkach to samo, to jest ledwo kropla w morzu potrzeb. Zadne ze zmian PiSu (PO
  • Odpowiedz
@KAKOWICZ: daje plusa ale za to co ta łysa pała pisze - w pierwszej kolejności na NFZ są leczeni upaińcy i to bez kolejki, oczywiście również ci którzy nie płacą żadnych skladek - Polak poczeka bądź umrze w międzyczasie ale przynajmniej rząd d-----e Polakom kolejny podatek na NFZ
  • Odpowiedz