Aktywne Wpisy

Badmanek +249
#milliebobbybrown #logikarozowychpaskow #strangerthings
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
Nigdy nie zrozumiem, jak ona mogła doprowadzić się do momentu, że w wieku 21 lat wygląda na 41
źródło: temp_file3989706549420523953
Pobierz
Pan_Slon +262
Rozmawiam sobie z córka(7 lat za chwile) nt włosów i czesania, mówi że będzie musiała umyć włosy ale jak mama jej myje to woda leci jej do oczu, a mama mówi, ze ona tak musi. Córka mówi, że nie lubi tego i nie chce żeby mama myła jej włosy.
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama
Pytam czy jak ją myję to nadal polewa ją zimną wodą bo nie czeka aż z prysznica poleci ciepła woda?
Mała odpowiada że tak, mama

https://wykop.pl/wpis/82254949/gosc-z-zapamietanym-haslem-dal-d--y-ale-xtb-powinn#284935747
https://wykop.pl/wpis/82256957/wlaczylem-sobie-xtb-oraz-stoper-na-komputerze-od-p#284945039
Wbiłem na strone zmieniajac sieć/publiczny IP i zablokowałem/odblokowałem. Efekt? Dalej jestem zalogowany na platformie.
Tutaj nie ma ŻADNYCH mechanizmów terminowania sesji. Wyobraźmy sobie że ktoś kradnie wam laptopa w kafejce i akurat byliście zalogowani na XTB -- ma pełny dostęp do waszego konta.
PS: Sam dokupuje xtb i nie zamierzam sprzedać ale takie coś to już mocny -
#gielda #xtb #meczennicyxtb
@Luffik: nie masz hasla na laptopie? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Kolejna sprawa - takie trzymanie sesji sprawia że można ja wykraść, sam kiedyś padłem tego ofiara na FB gdzie miałem 2FA, hasła generowane z menadżera itd.. Ziomeczek był na moim koncie 10min i udało mu się jedna osoba oszukać na blika. XTB działa na tej samej sasadzie co FB.
Ale z ciebie haker, wiesz ze korzystając z telefonu zmienia ci się ciągle IP? Będąc w mieście byś musiał po przejściu do stolika obok się logować ponownie do konta bo by złapało zasięgi z bts innego operatora.
Są lepsze sposoby do weryfikacji useragenta, jak już sesja powinna być po prostu czasowa jak w każdym banku. Ale to i tak nie przestrzeze przed głupota użytkownika
@agent001 xDdd uwielbiam wykopkow którzy
"wiesz ze korzystając z telefonu zmienia ci się ciągle IP
ale co cie piecze człowieku? przecież ja tu pisze o sesji w przegladarce/PC
"Będąc w mieście byś musiał po przejściu do stolika obok się logować ponownie do konta bo by złapało zasięgi z bts innego operatora. "
czym jest