Aktywne Wpisy

SirPoopyTail +218
Cześć, potrzebuję ekspresowo zebrać odpowiedzi do mojej ankiety do pracy magisterskiej. Z tej okazji robię #rozdajo
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.
Losowanie odbędzie się przez stronę mirko.pro, a wybrana zostanie jedna z osób plusujących ten post.
Wybrana osoba wygrywa blik 150 zł.
Losowanie odbędzie się 14.01.2025 o godzinie 16:00.

fremmm +36
Czy my zyjemy w czasach absolutnego zezwierzecenia?
W glowqch wykopkow zycie sprowqdza sie do RUCHANIA. Blackpyle, patohistorie czadow, garstki patologicznych Julki. Fame mma, patostremy. Wykopki skacza sobie do gardel, wyzywaja sie ciagle. Jak znajda sobie jakas osobe z glownej, ktora wg nich zrobila cos nie tak to wrecz smierci jej zycza. Dzicz.
Napisalem te myslo zbrodnie, ktora widzicie i dostslem 80% minusow.
Dla mnie zamordowanie czlpwieka, zwlaszcza takirgo niewinnego jest najwiekszym zdziczeniem.
Za chwile zabiora mnie
W glowqch wykopkow zycie sprowqdza sie do RUCHANIA. Blackpyle, patohistorie czadow, garstki patologicznych Julki. Fame mma, patostremy. Wykopki skacza sobie do gardel, wyzywaja sie ciagle. Jak znajda sobie jakas osobe z glownej, ktora wg nich zrobila cos nie tak to wrecz smierci jej zycza. Dzicz.
Napisalem te myslo zbrodnie, ktora widzicie i dostslem 80% minusow.
Dla mnie zamordowanie czlpwieka, zwlaszcza takirgo niewinnego jest najwiekszym zdziczeniem.
Za chwile zabiora mnie
źródło: Screenshot_20260111_104614_Samsung Internet
Pobierz

https://x.com/BrajanKielbasa/status/1941884416420204572/photo/1
źródło: image
Pobierz