Wpis z mikrobloga

Zrobiłem prawko kat. A, kupiłem moto, pojeździłem sezon, sprzedałem, od tego momentu mijają już 4 lata i przez ten okres tylko dwa razy miałem kontakt z motocyklem, siadając na niego. W sumie to przejechałbym się aby przypomnieć sobie ten klimat, strój jeszcze posiadam, mam od kogo pożyczyć sprzęt ale za bardzo nie chce bo w razie „w” będzie spory niesmak.
#motocykle #przemyslenia
  • 11
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@KapitanPolska Ale chodzi o lampkę ostrzegawczą przed dzwonem? W sensie że boisz się wypadku?

To jest w sumie ciekawe, bo ja na ten problem mam w------e xD Tyle że ja nie sześseta ani liter, i nie kreci mnie ciśnięcie z dużymi prędkościami.
  • Odpowiedz
tak, właśnie to miałem na myśli. Jak jeździłem to też nie cisnąłem ale mam taką myśl, że ktoś mi wymusi albo podobne historie ( ͡° ʖ̯ ͡°)

@KapitanPolska: mi wystarczyło pooglądać sobie sadistic, tam mnóstwo motopisd co jada nawet prawidłowo ale mają pecha i nogi lub uda urwane, o jakiś głupi słupek, a potem policjant to niesie taka nogę całą do radiowozu do wiadra w Brazylii,
  • Odpowiedz
@adamsowaanon tylko zauważ że te filmiki to zazwyczaj z bantustanów typu USA i ta jazda jest niby technicznie prawidłowa, ale ryzykowna. No nie wiem, ja bym na tych ich skrzyżowaniach bez osobnego światła do skrętu w lewo bał się przejeżdżać xD
  • Odpowiedz