Wpis z mikrobloga

• 0
@Hetman_Wielki_Koronny: @Lolenson1888 ja postawiłem na Raków, drugi raz Papszun nie przegra tytułu. Wiadomo czynnik i perspektywa rywalizacji w LK na jesień jest, ale będzie zachowany dystans do lidera i na wiosnę docisną i teraz nie sfrajerzą. Lech spuchnie, Legia nie ma kadry, Jaga przebudowie chvj wie jaka będzie, Pogoń skupi się na PP klasycznie a Widzewowi braknie doświadczenia, ale medal wywalczy.
  • Odpowiedz
@Zi3L0nk4: biorąc pod uwagę doświadczenia z ostatniego sezonu to na pewno będzie to drużyna która nie gra w europejskich pucharach. Czyli jeśli Raków to tylko pod warunkiem że odpadną w kwalifikacjach do LKE
  • Odpowiedz
biorąc pod uwagę doświadczenia z ostatniego sezonu to na pewno będzie to drużyna która nie gra w europejskich pucharach

@JKL789:

Raków solidny wybór. A ja właśnie na przekór powiem, że Lech, który praktycznie jest już pewny gry w pucharach. Świetne transfery na jakość, nie ilość. Patrząc na ich skład to na prawdę jest on bardzo fajny, wyrównany i szeroki. Wydaję się, że przy pewnej rotacji mogą być w stanie łączyć
  • Odpowiedz