Aktywne Wpisy

Twoja_tata +48
21 lat xDDDDDD
źródło: 63027547_4660773_6d35c6fccca0faa7320b1e6e359a54d6_wm
Pobierz
lajsta77 +3
Ale mi się spodobała ta #gitaraelektryczna dziś w sklepie, jutro zamknięte al jak mi nie przejdzie to możliwe że w piątek ją ogram i wezmę :).
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
Trochę za dużo na tych przełączników i pokręteł, pewnie i tak nie będą używane prawie wcale.
Co on niej sadza wykopowi eksperci? #muzyka #instrumenty #metal #pytaniedoeksperta
źródło: IMG_7809
Pobierz

ostatnio gadalem z ojcem i mowil ze fizycznie poprostu laski nie daja sobie rady w konkurencji z chlopami ale przeciez szachy to tez sport oficjalny a intelektualnie trzeba sie wykazac i tez chlopy lepsze to ja juz nie wiem co myslec ( ͡° ͜ʖ . ͡°)
tu cie zmartwie, ale w szachach w krajach gdzie w szachy sie inwestuje to kobiety wpisuja sie w logarytmiczny trend umiejetnosci tj. osiagaja wyniki zblizone do tych co u chlopow jesli wezmiemy pod uwage, ze stanowia bardzo maly % ogolnej populacji graczy.
bo to nie dziala tak, ze jesli przykladowo cala populacja graczy to 1 milion, a grupa 'A' stanowi 10% tej populacji to w top 100 powinno ich sie
W aktualnym rankingu, jeśli wierzyć ChatowiGPT, są, kolejno:
Lei Tingjie- miejsce 2557
Ju Wenjun-2570
Hou
Nie napisałem, że 2557 itd. to miejsce konkretne na tej liście.
Cały czas o top 100 piszę.