Wpis z mikrobloga

✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Mam znajmego, który mnie denerwuje bo nudzi mu się i codziennie do mnie pisze czy wychodzę. Gość pracuje 200h miesięcznie na ochronie i dojeżdża godzinę w jedną stronę do pracy. Sam nie potrafi wysiedzieć codziennie pyta czy wychodzę a jak się zobaczymy 2 dni z rzędu to pyta co tam i mówię:" od wczoraj nic się nie zmieniło".

Jeszcze nie zapyta normalnie: wychodzisz o 19 na basen? Tylko najpierw kilka innych pytań: jesteś w domu? Zajęty? Po kolei zanim przejdzie do sedna o co mu chodzi. Parę razy mu mówiłem, żeby wprost gadał co chce a nie się czaił tylko on nie rozumie.
Jak pisze z jakimiś bzdurami to tak samo jest sprawa, masz chwilę? Zamiast od razu przejść do konkretów o co chodzi, a potem się okazuje, że jest to pytanie, na które się odpowie tak lub nie. Nawet jak mu napiszę, że jestem dzisiaj zajęty to i tak zapyta czy wychodzę xd

Myślenie mu szkodzi, gdy mówię mu, że cały tydzień będę zajęty. To i tak codziennie zawraca mi głowę bo:" myślałem, że coś się zmieniło", na co ja zawsze odpowiadam:" nic się nie zmieniło, jak mówię wcześniej, że mnie nie będzie to mnie nie nie będzie, trzymam się tego co zaplanuję. Myślenie ci szkodzi, nie myśl da dużo".

Nie odbieram już od niego i odpisuję po co najmniej godzinie gdyż nie chce mi się z nim użerać. Jak pisze po 19 to odpowiadam następnego dnia rano.

Chyba mu płacą za naciąganie osób na Multisport, bo mi o tym truje dupę i jako osoba z zewnątrz miałbym za 200zł miesięcznie, sam płaci 180zł xD, gdy np. u nas w zakładzie drobiarskim płacą 40 zł. Korzystając z tego Multisporta nie idzie na basen, który ma pod blokiem tylko jedzie wiejskimi drogami do hotelu 30km i tam ulgowy 25 zł kosztuje to mówi mi"4 razy pójdziesz o się zwraca Multisport jak za siłownię 100zł płacisz". Na ten basen jeździ służbowym samochodem i potem narzeka, że mu kilometrówkę zabrali skoro oszukuje.

Narzeka na pracę, że nie ma możliwości rozwoju. Samemu nie znając żadnych języków, nie czyta książek, na komputerze tylko CSGO potrafi włączyć.
#zalesie

〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰〰
· Akcje: Odpowiedz anonimowo · Więcej szczegółów
· Opublikuj swój własny wpis: Mirko Anonim
· Zaakceptował: Nighthuntero

💚 Dzięki Twojej dotacji możemy utrzymać projekt i wprowadzać nowe funkcje! Wspomóż projekt

• 6
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@mirko_anonim To tak samo jak z Hindusami w korpo oni też najpierw zagadują a cześć a dzień dobry a co słychać słoneczko świeci a coś tam innego i też mnie to zawsze denerwowało że od razu nie mówili o co chodzi.
  • Odpowiedz