Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +300
To jest najlepszy gif w historii polskiego internetu, deal with it.
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
Bodajże kabarety w Opolu 2006, Janusz z wąsem nie wyrabiający ze śmiechu na pierwszym planie. Syn, znajomy albo jeszcze ktoś inny obok buja się do przodu i w tył tak jak on. W lewym górnym rogu gość niczym z ruskiej mafii wypuszcza dym z papierosa z wyrazem twarzy zażenowania miejscem, w którym się znalazł. Całość dopełnia logo TVP1.
#polska
źródło: temp_file4898143627314889059
Pobierz
ibleedforyou +1
Moglibyście być z osobą z którą nie macie wspólnych tematów, mało piszecie ze soba a na żywo głównie jest cisza? xd

@Ketoprofen: u prawidłowo ¯\(ツ)/¯
@10129: To tym bardziej idź je zbadać.
Kiedyś znajomi podjeli próbę zeswatania mnie z taką jedną, co to kiedyś była z jakimś ponoć bardzo przystojnym typem, który jednakowoż mocno korzystał że dosłownie podoba się każdej kobiecie i zwyczajnie się nią bawił xd
Typiara w podobnym tonie się wypowiada i też w medycznym zawodzie robi ¯\(ツ)/¯
Z tego też powodu dałem se z nią spokój, bo chociaż uczę się żonglować,
@Ketoprofen: Droższe kremy od tańszych różnią się co najwyżej zapachem.
Ja chyba też znalazłem się w błędnym kole. Marzyłem o czasowym bezrobociu,
Nie wiem co dla ciebie jest problemem psychicznym, bo wszystko to należy do działki psychiatrii.
Ale nie zaprzeczę że trochę się tak zachowuję, ja ogólnie mam wrażenie że się jak jakaś wdowa zachowuję przez całe życie co jej już mniej niż więcej zostało
@Ketoprofen: ej a może miałaś chłopa, jakiegoś super przystojniaka i tak zerwanie z nim tobą wstrząsło, że straciłaś pamięć ( ͡º ͜ʖ͡º)
Jak ty niby po pierwsze skończyłaś studia, które wymagają samodyscypliny i determinacji, której schizoid nie ma, bo nie ma celów w życiu i nic nie daje radości
a po drugie jakim cudem na codzień pracujesz z ludźmi?
Dla mnie jako schizoida obie opcje są niewyobrażalne.
I co, miałaś jakieś koleżanki na studiach? No dobra, jak jesteś niebrzydka to ktoś tam mógł cię jeszcze adoptować i te studia przetrwalas, ale